İşkur İş İlanları

KPSS şartsız danışma memuru alınıyor! Başvuru detayları ve son başvuru tarihi belli oldu!

Danışma memuru alımlarında adaylardan KPSS şartı aranmayacak. Başvuruda bulunmak için belirli şartları taşımak yeterli. Çeşitli illerde yapılacak olan alım için son başvuru tarihi ilanlara göre farklılık gösterse de son ilan tarihi 10 Temmuz olarak belirtildi.

İŞKUR özel – kamu fark etmeksizin pek çok kurumun ilanını resmi sayfası üzerinden yayımlıyor. İş ilanları arayan vatandaşlar ise günlük İŞKUR’un ilanlarını inceliyor. Danışma memur alım ilanı için başvuru şartları, hangi illere alım yapılacağı ve başvuru linki aşağıda ifade edilmiştir.

DANIŞMA MEMUR ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Danışma memuru alım ilanlarına başvurmak isteyen adaylar, alım şartlarını merak ediyor. Alımda şartlar her ilana göre farklılık gösterse de genel olarak şartlar bulunmaktadır. Başvuruda bulunmak isteyenler, ilan şartlarını inceleyebilir, uygun olduklarını düşündükleri ilana başvuruda bulunabilirler. Başvuruda bulunmak için İŞKUR’a üye olmak ve sistem üzerinde kayıtlı işsiz olmak gerekmektedir.

GENEL ALIM ŞARTLARI

Danışma memuru genel alım şartları şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Esnek çalışma saatlerine uygun olmak
  • Görevini yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  • İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak
  • En az ilköğretim mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)

HANGİ İLLERE ALIM VAR?

İlanlar anlık olarak değişkenlik gösterebilir. An itibariyle danışma memuru alımının yapıldığı iller İstanbul ve Kocaeli şeklinde.

KPSS şartsız danışma memuru alım ilanına başvuruda bulunmak için TIKLAYIN

KPSS şartsız danışma memuru alınıyor! Başvuru detayları ve son başvuru tarihi belli oldu!KPSS şartsız danışma memuru alınıyor! Başvuru detayları ve son başvuru tarihi belli oldu!