İşkur İş İlanları

KPSS Şartsız Veri Hazırlama Memuru, Zabıta ve Kamu İşçisi Alım İlanı Yayımlandı

Konya Kulu Belediyesi yayımladığı iki farklı ilan ile memur ve işçi kadrolarına alımlar yapacağını duyurdu. 

Belediye tarafından yayımlanan alım ilanında yer alan açık kadrolar, adaylardan talep edilen genel başvuru koşulları ve başvuru sürecine ilişkin detaylar şu şekilde,

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Konya Kulu Belediyesi tarafından yayımlanan ilk alım ilanında 29 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bu ilanda 4 farklı kadrodan alım yapılacağı ve alımların işçi ile memur personel pozisyonlarında olacağı duyuruldu. 

Söz konusu alım ilanına göre Konya Kulu Belediyesi 7 Veri Hazırlama Personeli, 1 Zabıta Memuru, 6 Park ve Bahçe İşçisi, 15 Çöp Toplama İşçisi alımı yapacak. Belediye tarafından yayımlanan ikinci alım ilanında ise belediyesinin Genel İşçi kadrosuna 7 personel alımı yapacağı duyuruldu. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Konya Kulu Belediyesi memur personel ve kamu işçisi alım ilanına başvuruda bulunacak adayların ilan metinlerinde yer alan koşulları sağlamaları isteniyor. Konya Kulu Belediyesi tarafından ilan edilen o başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmak, Askerlik durumu itibariyle askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetlerini yapmış veya askerlikle ilgisi bulunmamak, görevini yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmama, iş yapmasına engel sağlık problemi bulunmamak, eğitim şartını sağlamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak ve ilanda yer alan açık kadrolara göre belirlenmiş özel şartları sağlamak.

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 30 Ekim tarihine kadar yapacaklar. İlana başvurular ilan metninde yer alan başvuru evrakları ile birlikte Konya Kulu Belediyesi’nin ilgili birimlerine yapılacak. 

Bir Yorum

  1. Şehir dışından kimse gelmesin diye 9 saat başvuru süresi verilmiş