İşkur İş İlanları

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 07-10 Mart’ta İŞKUR ile temizlik personeli ve garson alımı yapacak!

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bugün Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’kamu iş ilanları’’ kategorisinde yayınlanan 2 farklı ilana göre, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğü, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu adaylar arasından temizlik personeli servis elemanı (garson yardımcısı) alımı yapacaktır. Toplam 42 personel alımı yapılacak olup, bunların 19’u temizlik personeli ve 23’ü garson olacaktır.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

İş başvuruları İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden 07-10 Mart 2020 tarihleri arasında online olarak yapılacak olup, başvuru sayfasına ait linkler aşağıda verilmiştir. İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde https://esube.iskur.gov.trtr internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Başvuru başlangıç tarihleri aynı olan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun ilanlarından sadece birine başvuru kabul edilir.

İlana başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi (öncelikli liste veya genel liste) başvuru esnasında işaretleyerek seçer. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmez.

Başvuru yapan iş arayanların öncelikliler de dâhil olmak üzere tamamı kura çekimi için ilan sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilir. Kamu kurum ve kuruluşu tarafından düzenlenen noter kurası ile genel listeden ve öncelikli listeden açık iş sayısının dörder katı kadar aday sınav yapılmak üzere belirlenir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Son 1 yıl içeresinde meslek edindirme kursunu başarıyla tamamlamak.

İş Sağlığı Güvenliği Sertifikasına sahip olmak.

Temel İletişim ve Protokol Sertifikasına sahip olmak.

Müşteri ile İletişim Becerileri Sertifikasına sahip olmak.

Vardiyalı sisteme göre çalışabilmek.

BAŞVURU LİNKLERİ

Temizlik personeli alımı için burayı tıklayınız

Garson elemanı alımı için burayı tıklayınız