İşkur İş İlanları

Metis Bilgisayar Sistemleri İŞKUR üzerinden 200 personel alımı yapacak!

Metis Bilgisayar Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından Türkiye İŞ Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni bir iş ilanı yayınlandı. İŞKUR’un açık iş ilanları sayfasında 00005748157 nolu yayınlanan ilana göre Metis Bilgisayar, en az lise mezunu 200 personel alımı yapacak.

Personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacak olup, başvuru yapmak isteyen adayların en geç 24.11.2020 tarihine kadar başvuru işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Bunun için aşağıda verilen linki kullanabilirsiniz. Alınacak 200 personellerle ilgili şirket tarafından yapılan açıklamalar şöyle;

İŞ TANIMI

Dünya çapında mükemmel müşteri deneyimi sağlama konusunda lider konumda olan Teleperformance, uluslararası ölçekte firmalara hizmetler sağlar, kurumların müşteri hizmetleri, teknik destek, satış, pazarlama, tahsilat süreçlerinin yönetiminde üstün sonuçlar elde eder.

Teleperformance Grup, 80 ülkede, 265 dil ve lehçede, 350 Çağrı merkezinde 223.000’den fazla çalışanıyla farklı sektörlerde, çeşitli ülkelerde faaliyet gösteren büyük ölçekli uluslararası firmalara dış kaynaklı Çağrı Merkezi hizmeti sunmaktadır.

Teleperformance bünyesinde çalışmak üzere ” Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ve İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ” arayışımız bulunmaktadır.

Ödeme sistemleri ile ilgili hizmet veren kurumsal firmamızın, Müşterilerinin talep veya şikayet çağrılarını karşılamak. Özellikle ana dil seviyesinde Almanca bilen adaylar için maaş ve yan haklar iyi seviyededir.

Adres: defterdar Mah. Otakçılar Cad. No:78 k:4 Flat ofis Eyüp İstanbul

Başvuru ekranı için tıklayınız