İşkur İş İlanları

ODTÜ İŞKUR aracılığı ile lise mezunu temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapacak!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) bugün Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’kamu iş ilanları’’ kategorisinde yayınlanan ilana göre ODTÜ, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere, 15 temizlik personeli ve 10 silahsız güvenlik görevlisi alımı yapacak.

ODTÜ temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. İş başvuruları İŞKUR şube müdürlüklerinden veya İŞKUR’un internet sayfası üzerinden online olarak yapılacak olup, detaylar aşağıda verilmiştir.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Temizlik veya güvenlik görevlisi iş başvuruları için adayların 02-06 Mart 2020 tarihleri arasında İŞKUR’un il-ilçe şube müdürlüklerine gitmeleri ve aşağıda belirtilen linki tıklayarak İŞKUR 2-şube üzerinden online kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde https://esube.iskur.gov.tr internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Başvuru başlangıç tarihleri aynı olan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun ilanlarından sadece birine başvuru kabul edilir.

İlana başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi (öncelikli liste veya genel liste) başvuru esnasında işaretleyerek seçer. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmez.

BAŞVURU ŞARTLARI

36 yaşından gün almamış olmak,

En az lise mezunu olmak,

İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak,

Herhangi bir yerden emekli olmamak veya emekli olamaya hak kazanmamış olmak,

Sicili temiz olmak,