İşkur İş İlanları

Öğrenci yurtlarına en geç 30 Ocak'a kadar idari memur alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kendi resmi internet sayfası üzerinden öğrenci yurtlarına idari memur alımı yapılacağını duyurdu. İŞKUR’un açık iş ilanları kategorisinde yer alan ilana göre, İstanbul ilinde bulunan erkek ve kız öğrenci yurduna, lise ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden memur alımı yapılacaktır. 

İş Başvuruları İŞKUR’un resmi internet üzerinden online yapılacak olup, her bir ilanın son başvuru tarihi farklı olmak üzere başvurular 30 Ocak 2020’ye kadar devam edecektir.

MEMUR ALIMI YAPAN ÖĞRENCİ YURTLARI

1 – Kadıköy Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nda gece yönetim memuru olarak çalışacak, Kadıköy civarında ikamet eden bayan eleman aranmaktadır. Haftada 1 gün izin olacak, Çalışma saatleri;18:00-08:00dir.

Emekliler de başvuru yapabilir.

İlana en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek olup, başvuruda bulunmak isteyen adaylar en geç 30 Ocak 2020 tarihine kadar kayıtları yaptırabilirler.

İletişim; 905352901447

2 – Yuvam Pansiyon’un 2. şubesinde istihdam edilmek üzere; En az lisans mezunu, 25 – 40 yaş arası, yönetim ve müdürlük konusunda tecrübeli, Diksiyonu düzgün, takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri kuvvetli, Bayan, Yurt müdürü-sorumlusu aranmaktadır.

İş görüşmesi 0542 417 89 85 numaralı telefondan Adnan Bey ile yapılacaktır.

Çalışma Adres: Yeşilırmak Mah. Bosna Cad. 2. Sokak (PEGEM Akademi Yanı)

Başvurular 29 Ocak 2020 tarihinde sona ermektedir.

Yukarıda bulunan ilanlara online başvuru yapmak ve memur alımı yapan diğer öğrenci yurtlarının ilanlarını görüntülemek için burayı tıklayınız