İşkur İş İlanları

Siirt Üniversitesi 62 personel alımı yapacak!

Siirt Üniversitesi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Siirt Üniversitesi Rektörlüğü, İŞKUR aracılığı ile temizlik personeli, güvenlik görevlisi ve inşaat ustası mesleklerinden toplam 62 personel alımı yapacak. Siirt Ünv. personel alımları KPSS şartsız olacaktır.

SİİRT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversite tarafından yayınlanan resmi ilan detaylarına göre kadrolu olarak 37 temizlik personeli, 21 güvenlik görevlisi yanı sıra elektrikçi, sıhhi tesisatçı, sıvacı ve soğutma ısıtma sistemleri bakım-onarımcısı meslek guruplarından 4 adet inşaat ustası alımı yapılacaktır.

Alınacak personeller, Siirt Üniversitesi Rektörlüğü İdari İşler Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunlarına göre kadrolu olarak istihdam edileceklerdir. Peki, Siirt Üniversitesine İŞKUR aracılığı ile alınacak temizlik personeli, güvenlik görevlisi ve inşaat ustası alımları için istenilen (kamuisilanlari.net) mezuniyet şartları nelerdir? Personel alımı iş başvuruları nasıl yapılacak? İşte detaylar…

MEZUNİYET ŞARTLARI

1 – 37 temizlik personeli alımı için adayların en az ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir.

2 – 21 güvenlik görevlisi alımı için adayların en az lise mezunu (ortaöğretim) ve Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmaları gerekmektedir.

3 – İnşaat ustası alımı için ise adayların en az ilköğretim mezunu olmaları yeterlidir.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Başvurular koronavirüs salgını nedeniyle sadece İŞKUR’un resmi internet sayfası olan iskur.gov.tr adresinden veya ALO 170 çağrı merkezi hattı üzerinden yapılmaktadır. Siirt Üniversitesi personel alımları başlamış olup, adayların en geç 20 Ekim 2020 tarihine kadar iş başvuru işlemlerini tamamları gerekmektedir.

İŞKUR sayfası üzerinden online başvuru yapmak için aşağıda, meslek gurupları için linkler verilmiştir. Belirtilen linkleri tıklayarak hemen online başvuru işlemlerini gerçekleştirebilişiniz.

BAŞVURU LİNKLERİ

Öncelikli olarak BURAYA TIKLAYINIZ… Sonra açılan sayfa üzerinde yer alan ‘’iş yeri unvanı’’ kısmına aynen ‘’ SİİRT ÜNİVERSİTESİ ‘’ yazdıktan sonra ‘’ARA’’ butonuna basınız. Açılan sayfada üzerinden istenilen meslek gurubunu tıklayarak başvuru ekranından işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.