İşkur İş İlanları

Şoför iş ilanları! İŞKUR tarafından 522 Uzun yol şoförü, tır şoförü, makam şoförü alımı yapılacaktır

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 31 Mart 2019 tarihi itibari ile yeni iş ilanlarıyayınlandı. Yayınlanan yeni ilanlara göre, İŞKUR’da şu anda 60.072 açık iş ilanı bulunmaktadır. İŞKUR, 2019 yılı içerisinde toplamda 570.037 kişiye iş istihdamı sağlamış olup, hergün bu sayıya yenileri eklenmektedir.

Türkiye’nin bir çok ilinde kamu kuruluşları ve özel şirketlerde görevlendirilmek üzere başta uzun yol şoförütır şoförü, makam şoförü, servis şoförü statülerinde toplamda 522 şoföralımı yapılacaktır. 

Şoför iş ilanları! İŞKUR tarafından 522 Uzun yol şoförü, tır şoförü, makam şoförü alımı yapılacaktır

Şoför alımı başvuruları İŞKUR‘un resmi sayfası üzerinden yapılacak olup, genel başvuru şartları her bir ilan içeriğinde ayrı olarak belirtilmiştir

Aşağıda, şoför alımı için yayınlanan iş ilanlarına ulaşabilmeniz için başvuru sayfası linki verilmiştir. Belirtilen linki kopyalayarak aratınız. Açılan sayfadan bulunduğunuz ili filtreleyerek bulunduğunuz ilde şoför alımı yapan kurumların yayınladığı iş ilanlarına bakabilir ve e-devlet şifrenizi kullanarak başvuru yapabilirsiniz.

Şoför alımı Başvuru Linki için BURAYI TIKLAYINIZ >>>

Bir Yorum

  1. e ehliyetim var 6 yıldır lojistik firmalarında calıştım
    tel 05497687418

  2. E+D ehliyetim var src 1 ve 3 sertifikam dijital ehliyet tamamı mevcut kapalı dorse tır şoförüyüm şehirler arası çalışmak istiyorum tel 05308706025