İşkur İş İlanları

TEİAŞ İŞKUR üzerinden personel alımı başvuruları başladı! 150 adet teknisyen alımı başvuru şartları nelerdir?

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü bugün İŞKUR’un web sayfasında 49 farklı iş ilanı yayınladı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un kamu iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilanlara göre TEİAŞ, 49 ilde bulunan bölge müdürlüklerine en az lise mezunu öğrenim düzeylerinden elektronik teknisyeni ve elektrik teknisyeni alımı yapacak.

TEİAŞ personel alımı başvuruları bugün itibari ile başlamış olup adayların geç 28 Ağustos 2020 tarihine kadar İŞKUR’un resmi internet sayfası olan https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden online yapmaları gerekmektedir. Peki, TEİAŞ teknisyen alımı için belirtilen başvuru şartları nelerdir? Bu ilanlara kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar…

TEİDAŞ İŞ BAŞVURUSU

Durumları talep şartlarına uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde (24-28.08.2020 tarihleri arası) İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden “İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir.

KURA ÇEKİMİ YERİ VE TARİHİ

İş gücü talebine sadece lise ve dengi okul mezunu olanlar başvurabilir. İŞKUR’un gönderdiği nihai listelerde eğitim durumu ön lisans veya lisans olarak belirtilenler kura çekimine alınmazlar.

Bu talep sürekli işçi alımına ilişkin olup il düzeyinde karşılanacaktır.

Kura Yeri : TEİAŞ Genel Müdürlüğü Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. ABCD Blok No: 2 Kat:16 Balgat – Çankaya/ANKARA

Kura Tarihi : 07.09.2020

Kura Saati : Saat 10.00’da başlayacaktır.

Kura sonucu belirlenen sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, sözlü sınav günü ve yeri Kurumun (www.teias.gov.tr) internet sitesinden duyurulacaktır.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmaz.

HANGİ ŞEHİRLERDEN PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

TEİAŞ kamu personeli alımı için iŞKUR ilan yayımladı. 42 farklı ilde alım yapılacak. Bu kapsamda alımlar lise mezunu adaylar içerisinden 19 Elektronik Teknisyeni ve 131 Elektrik Teknisyeni alımı yapılacak. Alım yapılacak iller şöyledir.

İstanbul, Bursa, Çanakkale, İzmir, Bartın, Sakarya, Düzce, Eskişehir, Kütahya, Isparta, Afyon, Ankara, Konya, Samsun, Amasya, Tokat, Kayseri, Gaziantep, Şanlıurfa, Elazığ, Malatya, Trabzon, Artvin, Erzurum, Erzincan, Mardin, Batman, Van, Ağrı, Iğdır, Hatay, Mersin, Adana, Antalya, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Denizli, Aydın, Muğla, Kastamonu ve Karabük olmak üzere 42 ilimizde teknisyen alımı yapılacaktır.

ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ

1. Lise ve Dengi Okulların: Elektrik veya Elektrik Elektronik Teknolojileri Bölümünün:

a-Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü

b-Yüksek Gerilim Sistemleri

c- Endüstriyel Bakım Onarım alt dallarının birinden mezun olmak.

2. İlgili Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşımak

3. 31 yaşını bitirmemiş olmak (24.08.1989 tarihinden sonra doğanlar başvuru yapabilecektir. )

4 .Askerlikle ilişiği olmamak (Yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)

5. Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olmak.

ELEKTRONİK TEKNİSYENLERİ

1. Lise ve Dengi Okulların: Elektronik veya Elektrik Elektronik Teknolojileri Bölümünün:

a-Haberleşme Sistemleri

b-Otomasyon Sistemleri alt dallarının birinden mezun olmak.

2. İlgili Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşımak

3. 31 yaşını bitirmemiş olmak (24.08.1989 tarihinden sonra doğanlar başvuru yapabilecektir. )

4. Askerlikle ilişiği olmamak (Yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)

5. Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olmak

TEİAŞ TEKNİSYEN ALIMI İLAN DUYURUSU

TEİAŞ Genel Müdürlüğü’nün taşra teşkilatının sürekli işçi kadrolarında istihdam edilecek 150 teknisyen alımı hakkında duyuru

Şirketimizin taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre 19 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik, Haberleşme Sistemleri, Otomasyon Sistemleri bölümü mezunu) ve 131 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım bölümü mezunu) alınacaktır.

İşe alınacak elemanların çalıştırılacağı iller ve alınacak eleman sayıları aşağıda belirtilmiştir

BAŞVURUDA ARANILAN ŞARTLAR:

Adaylarda aranacak şartlar İŞKUR iş ilanlarında ve Şirketimiz internet sitesinde (www.teias.gov.tr) ilan edilecektir.

SÖZLÜ SINAVA KATILACAK ADAYLARIN BELİRLENMESİ:

İŞKUR tarafından Şirketimize bildirilen; – Talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı ile – Öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı aday noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek ve bu adaylar sözlü sınava davet edilecektir.

Kura çekimi, iş ilanında belirtilen gün, saat ve adreste noter huzurunda yapılacaktır. İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Şirketimizin internet sitesinin (www.teias.gov.tr) “duyurular” kısmından ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadıkları sonradan anlaşılan adayların başvuruları kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında sonlandırıla bilecektir.

İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Şirketimizin internet sitesinin (www.teias.gov.tr) “duyurular” kısmından ilan edilecektir.

Talep şartlarını taşımadıkları sonradan anlaşılan adayların başvuruları kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında sonlandırıla bilecektir.

Hangi İllere Kaç Personel Alımı Yapıldığını Görüntülemek İçin BURAYA TIKLAYINIZ