İşkur İş İlanları

TÜBİTAK engelli ve engelsiz en az lise mezunu personel alımı yapacak!

TÜBİTAK-Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı bugün Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR2un kamu iş ilanları kategorisinde yer alan ilana göre TÜBİTAK, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere 6 farklı kadroya engelli ve engelsiz olarak personel alımı yapacak!

İş başvuruları 27-31 Ocak 2020 tarihleri arasında İŞKUR sayfasından online yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir.

TÜBİTAK HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI YAPACAK?

2 Şoför-Yük Taşıma, 5’i engelli toplam 10 Beden İşçisi, 1’i engelli toplam 3 Bahçıvan, 3’ü engelli 5 Büro Memuru, 6 Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı ve 1 engelli betonarmeci olmak üzere 27 personel alımı yapılacaktır.

Kadrolara göre belirlenmiş başvuru şartlarını ve diğer tüm detayları öğrenebilmek ve İŞKUR üzerinden online başvuru yapmak için burayı tıklayınız ve ardından, açılan sayfa üzerinde yer alan ”işyeri ünvanı kısmına ‘’TÜBİTAK’’ yazdıktan sonra ‘’ara’’ butonuna basınız. Daha sonra hangi kadroya başvuru yapmak istiyorsanız o ilanın üzerini tıklayarak online başvurunuzu yapınız.