İşkur İş İlanları

TÜBİTAK İŞKUR üzerinden en az lise mezunu 15 personel alımı yapacağını duyurdu!

İŞKUR aracalığıyla TÜBİTAK bünyesinde çalıştırılmak üzere 15 personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylar için en az lise mezunu şartı konumuş olup, İŞKUR resmi sitesi üzerinden başvuralar başlamıştır. Son başvuru tarihi 2 Mart 2020 olarak belirtilirken, büro memuru ve evrak dağıtıcısı olarak 2 farklı pozisyondan toplam 14 personel alımı yapılacaktır.

KADROYA ALINACAK POZİSYONLAR

Genel evrak dağıtıcısı

Büro Memuru (KPSS3 şartı)

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

1.T.C. vatandaşı olmak,

2.Kamu haklarından yasaklanmamış olmak ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak.

3.Askerlik ile herhangi bir ilişiği bulunmamak,

4.Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak,

5.Sorumluluk sahibi ve dikkatli olmak,

6.Ekip çalışmasına yatkın olmak.

7.En az 5 yıl Büro Memuru olarak çalışmış olmak (diğer pozisyonda bu şart yok) ve istenilen deneyime sahip olduğunu çalışılan işyerleri ile SGK ‘dan alınacak belgeyle ibraz etmek

İSTENEN BELGELER

  1. TÜBİTAK İş Başvuru Formu 
  2. .Özgeçmiş
  3. 3.Diploma fotokopisi
  4. Askerlik Durum Belgesi (erkek adaylar için)

BELGE TESLİM TARİHİ VE YERİ

İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adayların Ek-1’de yer alan belgeleri, 04/03/2020 tarihinden itibaren 09/03/2020 tarihi mesai bitimi saat 17:30’a kadar insan.kaynaklari@tubitak.gov.tr adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. 

09/03/2020 mesai bitiminden sonra gönderilen evraklar dikkate alınmayacaktır. Belgelerini göndermeyen ya da eksik gönderenler ile geçersiz başvurular kura çekimine ve sözlü mülakata alınmayacaktır.

KURA TARİHİ VE YERİ

Noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi 12/03/2020 tarihinde saat 10:00’da Tunus Caddesi No:80 Çankaya /ANKARA adresinde bulunan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlık binasında yapılacak olup, herhangi bir değişiklik olması durumunda www.tubitak.gov.tr adresinden duyurulacaktır. Adaylar, istemeleri hâlinde kura çekimini izleyebilirler. Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, ayrıca ilgililerin adreslerine posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

MÜLAKAT TARİHİ VE YERİ

Sözlü mülakat gün, saat ve yeri ile mülakata katılmaya hak kazanan adaylar www.tubitak.gov.tr adresinden duyurulacaktır. Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, ayrıca ilgililerin adreslerine posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

Çalışma Adresi :

KAVAKLIDERE ATATÜRK BULV. NO:221
ÇANKAYA
ANKARA / TÜRKİYE

İLANLARA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN