İşkur İş İlanları

TÜBİTAK memur, yönetici asistanı ve teknisyen kadrolarına personel alımı yapacak!

TÜBİTAK 02 Aralık 2019 Tarihli Resmi Gazete’de yeni bir personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi bünyesinde görev yapmak üzere İŞKUR aracılığı ile memur, yönetici asistanı ve teknisyen alımı yapacaktır. TÜBİTAK personel alımları başvuruları bugünde itibaren İŞKUR’un sayfasından yapılacak olup, 06 Aralık 2019 tarihinde sona erecektir.

Personel alımları en az önlisans mezunu öğrenim düzeylerinden yapılacak olup, her bir kadro için başvuru şartları aşağıda belirtilmiştir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1) T.C. Vatandaşı olmak.

2) Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak.

3) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.

4) Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

3 MEMUR ALIMI

Bilgi Yönetimi, İşletme Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerinden mezunu olmak.

1 YÖNETİCİ ASİSTANI ALIMI

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü mezun olmak,

DİĞER TEKNİSYEN VE TEKNİKERLER ALIMI

Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Teknolojisi, Elektrik, Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı, Elektrikli Cihaz Teknolojisi, Elektromekanik Taşıyıcılar, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Görsel İletişim, Grafik Tasarımı, Harita ve Kadastro, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Mekatronik*Metal İşleri, Metalürji veya Yapı Tesisat Teknolojisi bölümlerinden birinden mezun olmak,

NOT: Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında www.tubitak.gov.tr) ve Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) web sayfasında yayımlanmakta olup, iş başvuruları da İŞKUR’un web sayfası (https://esube.iskur.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir