İşkur İş İlanları

TÜBİTAK uzman yardımcısı, mühendis, usta, teknisyen, şoför, memur ve koruma memuru alımı yapacak!

TÜBİTAK Başkanlık İdari Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapmak üzere Türkiye İş Kurumu aracılığı ile KPSS şartı olmadan tam 43 personel alımı yapılacaktır. TÜBİTAK personel alımı başvurular İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online yapılmakta olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların 16 Aralık 2019 ile 06 Ocak 2020 tarihleri arasında en yakın İŞKUR şubesine şahsen gitmeleri veya İŞKUR’un internet sayfası üzerinden online başvuru kayıtlarını oluşturmaları gerekmektedir. 

NOT: Son başvuru tarihleri meslek guruplarına göre farklılık göstermekle birlikte, her bir meslek gurbunun son başvuru tarihleri ayrı olarak ilan altlarında belirtilmiştir. 

TÜBİTAK HANGİ KADROLARA KAÇ PERSONEL ALIMI YAPACAK?

TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) bünyesinde görev yapmak üzere 2 uzman yardımcısı, 1 mühendis, 26 usta, 3 AR-GE teknisyeni, 2 şoför, 4 memur, 2 koruma memuru olmak üzere toplamda 43 personel alımı yapılacaktır. Alınacak kadrolara ilişkin istenilen mezuniyet şartları en az liseönlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden olacak olup, bölüm mezuniyeti şartları aşağıda belirtildiği gibidir.

UZMAN YADIMCISI ALIMI

1 Beslenme ve Diyetetik mezunu, 1 Psikoloji veya Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık mezunu olmak üzere 2 Uzman Yardımcısı alımı, (Son başvuru tarihi 06 Ocak 2020)

USTA ALIMI

Meslek lisesi ve dengi okulların;

Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanının Endüstriyel Bakım Onarım Bölümünü bitirmiş 1,

Makine Teknolojisi Alanının Makine Bakım Onarım Bölümünü bitirmiş 1,

Metal Teknolojisi Alanının Kaynakçılık Bölümünü bitirmiş 1,

Makine Teknolojisi Alanının Bilgisayar Destekli endüstriyel Modelleme, Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı, Bilgisayarlı Makine İmalatı veya Endüstriyel Kalıp bölümlerinden birini bitirmiş 9,

Kimya Teknolojisi Alanının Kimya Laboratuvarı, Petrol Petrokimya veya Boya Üretimi ve Uygulama bölümlerinden birini bitirmiş 2,

Makine Teknolojisi Alanının Bilgisayarlı Makine İmalatı veya Endüstriyel Kalıp bölümlerinden bitirmiş 3,

Motorlu Araçlar Teknolojileri Alanının Otomotiv Boya bölümünü bitirmiş 2,

Makine Teknolojisi Alanının Bilgisayarlı Makine İmalatı, Endüstriyel Kalıp veya Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı bölümlerinden birini bitirmiş 1,

Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanının Endüstriyel Bakım Onarım, Görüntü ve Ses Sistemleri, Haberleşme Sistemleri veya Yüksek Gerilim Sistemleri bölümlerinden birini bitirmiş 3,

Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanının; Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü, Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi, Haberleşme Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım Bölümleri, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi Alanının; Endüstriyel Kontrol, Mekatronik Bölümleri, Raylı Sistemler Teknolojisi Alanının; Raylı Sistemler Elektrik – Elektronik, Raylı Sistemler Mekatronik Bölümleri, Uçak Bakım Alanının; Uçak Elektroniği Bölümü veya Denizcilik Alanının; Gemi Elektroniği ve Haberleşme Bölümlerinden birini bitirmiş 3 personel olmak üzere 26 usta alımı yapılacaktır. (Son başvuru 30 Aralık 2019)

NOT: Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

MÜHENDİS ALIMI

Lisans Bölümleri Elektrik Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş 1 Teknik ve Destek Personeli (Mühendis) alımı, (Son başvuru 06 Ocak 2020)

Ön Lisans Bölümleri İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi, İklimlendirme Teknolojisi veya İklimlendirme- Soğutma bölümlerinden birini bitirmiş 2 ve inşaat Teknolojisi veya Yapı Denetimi bölümlerinden birini bitirmiş 1 adet olmak üzere 3 Ar-Ge Teknisyeni alımı yapılacaktır.

ŞOFÖR ALIMI

Yükseköğretim kurumlarının en az iki yıllık ön lisans eğitimi veren bölümlerinden birinden mezun olmuş 2 şoför alımı yapılacaktır. (Son Başvuru 20 Aralık 2019)

MEMUR ALIMI

2 yıllık üniversitelerin;

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bilgi Yönetimi İşletme Yönetimi İnsan Kaynakları Yönetimi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerinden mezun 4 memur alımı,

Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Bilgisayar Operatörlüğü Bilgisayar Teknolojisi Elektrik Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı Elektrikli Cihaz Teknolojisi Elektromekanik Taşıyıcılar Elektronik Haberleşme Teknolojisi Elektronik Teknolojisi Görsel İletişim Grafik Tasarımı Harita ve Kadastro Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Makine Makine Resim ve Konstrüksiyon Mekatronik Metal İşleri Metalürji veya Yapı Tesisat Teknolojisi bölümlerinden mezun 7 teknisyen ve tekniker alımı ve 2 memur koruma alımı yapılacaktır. (Son Başvuru tarihi 20 Aralık 2019)

NOT: Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

TÜBİTAK İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı

Adres: Tunus Caddesi No:80

06100 Kavaklıdere Ankara

E-Posta: insan.kaynaklari@tubitak.gov.tr

Telefon: 0312 298 17 21 – 0312 298 17 19

TÜBİTAK personel alımı ile ilgili yayınlanan resmi ilanı görüntülemek için burayı tıklayınız