İşkur İş İlanları

Türk Hava Yolları (THY) İŞKUR aracılığı ile KPSS şartsız büro personeli ve yemekhane işçisi alımı yapacak! Peki THY personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Türk Hava Yolları (THY) 24 Ağustos 2019 tarihine kadar 2 büro personeli ve 31 Ağustos 2019 tarihine kadar 1 yemekhane işçisi olmak üzere toplamda 3 personel alımı yapacaktır. Başvurular başlamış olup, başvuruda bulunmak isteyen adaylar en geç belirlenen tarihe kadar İŞKUR şubelerinden veya aşağıda belirtilen linki kullanarak başvuru kayıtlarını oluşturmaları gerekmektedir.

Büro personeli alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lise mezunu olmaları gerektiği belirtilirken, yemekhane işçisi alımı için başvuruda bulunacak adayların en az ilköğretim mezunu olmaları gerektiği vurgulandı. Alınacak personellerde deneyim süresi aranmaksızın, THY’nin kadrosuna dahil edileceği belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Büro Personeli alımı İçin;

1- OFİS DESTEK ELEMANI: Apron giriş izni ve daimi kart işlemlerin takibi, seyahat (uçak, otel vs.) organizasyonların yapılması, finans ay kapanışı kayıtlarının kontrolü ve iade fatura düzenlenmesi, şirkette kullanılan yazılımlar üzerinden çeşitli taleplerin oluşturulması işleri.

2-ATÖLYE DESTEK PERSONELİ VEYA TEKNİSYENİ: Atölyenin genel tertip ve düzeninin sağlanması, yardımcı işlerin takibi, dokümantasyon, arşivleme, (kamupersoneli.net) departmanlara idari işler desteği, şirkette kullanılan yazılımlar üzerinden çeşitli taleplerin oluşturulması işleri.

Görüşmeye gitmeden önce randevu alınız.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005086872&isyeriTuru=%C3%96zel&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005086872&isyeriTuru=%C3%96zel

İnternetten başvuru yapan adayların başvur butonuna tıkladıktan sonra işveren ile irtibata geçmesi ve her pazartesi saat 10:00’da yunus emre kültür merkezinde gerçekleştirilen toplu görüşmeye katılmaları gerekmektedir.

%40 ve üzeri engelli raporu olan kişiler.

Yemekhane İşçisi Alımı İçin;

Çalışma adresi İstanbul/Bakırköy’dür.

En az ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005067471&isyeriTuru=%C3%96zel&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005067471&isyeriTuru=%C3%96zel

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

18 yaşını doldurmuş olmak,

İŞKUR’a kayıtlı olmak,

Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan hüküm almamış olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak,

Herhangi bir kurumdan emekli olmamak ve emekli olmaya hak kazanmamış olmak,

Erkek adaylar için Askerliğini yapmış olmak, muaf olmak veya askerlikle ilişkisi bulunmamış olmak,

Bir Yorum

  1. Selam aleyküm merhaba ben 5 aydır işsizim ve iş arıyorum… Arapça çok iyi yeteri derecede olmasa İngilizce ve az da olsa Rusça bilmekteyiz. Havaalanında çalışmak isterim. Please help me.

  2. Selam aleyküm merhaba ben 5 aydır işsizim ve iş arıyorum… Arapça çok iyi yeteri derecede olmasa İngilizce ve az da olsa Rusça bilmekteyiz. Havaalanında çalışmak isterim. Please help me.

  3. Mereba ben thy calismak istegim var rusca konusmam gayat iyi tukce super turkmence kendi dilim inglizcede cok az ozbekcede bilyorum gercekden ucakda calismayi sevyorum

  4. Mereba ben thy calismak istegim var rusca konusmam gayat iyi tukce super turkmence kendi dilim inglizcede cok az ozbekcede bilyorum gercekden ucakda calismayi sevyorum

  5. Mereba ben thy calismak istegim var rusca konusmam gayat iyi tukce super turkmence kendi dilim inglizcede cok az ozbekcede bilyorum gercekden ucakda calismayi sevyorum