İşkur İş İlanları

Türkiye geneli 504 Güvenlik, 1520 Temizlik Personeli ve 446 Büro memuru alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bugün yeni iş ilanları yayınladı. Yayınlanan iş ilanlarına göre Türkiye genelinde kamu kurumlarına, üniversite, çeşitli hastane, sağlık kurumları ve özel sektörde daimi olarak istihdam edilmek üzere 504 Güvenlik, 1520 Temizlik Personeli ve 446 Büro memuru olmak meslek guruplarından toplamda 2470 personel alımı yapılacak. İŞKUR’un ‘’açık iş ilanları’’ kategorisinde yayınlanan bu ilanlara göre, kamu güvenlik görevlisi alımları için adayların en az lise, temizlik personeli alımı için adayların en az ilköğretim mezunu olmaları gerektiğine dair öğrenim şartları sunulurken, özel sektör için meslek guruplarına göre değişmekle birlikte en az okuryazar, ilkokul, ilköğretim, lise ve önlisans mezunu öğrenim şartları sunulmaktadır.

İş başvuruları İŞKUR şubelerinden veya aşağıda bulunan linkler üzerinden, İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online olarak yapılmaktadır.

Başvuru şartları ve son başvuru tarihleri her bir ilan için farklıdır. Hangi illerden personel alımı yapıldığını görüntülemek için ise, meslek guruplarına göre ayrı ayrı verilmiş linkleri tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

İş Başvurularınızı yapabilmek için her adayın öncelikli olarak İŞKUR’a kayıtlı olmaları ve her adayın aşağıda suluna genel şartlara uygun olması gerekmektedir. Peki nedir bu şartlar? İşte yanıtı…

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1 – T.C. Vatandaşı olmak,

2 – Kamu haklarından mahrum olmamak (Herhangi bir suçtan dolayı hükümlü bulunmamak)

3 – İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak

4 – Emekli olmamak (Bazı ilanlarda emeklilerin başvuruları kabul edilmektedir.)

5 – Devlet güvenliğine karşı suç işlememiş olmak,

6 – İstenilen mezuniyet belgesini ibraz edebilmek.

Güvenlik görevlisi alımı için yayınlanan güncel iş ilanları için burayı tıklayınız

Temizlik personeli alımı için yayınlanan güncel iş ilanları için burayı tıklayınız

Büro memuru alımı için yayınlanan güncel iş ilanları için burayı tıklayınız