İşkur İş İlanları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Aracılığıyla Zabıt Katibi ve Adalet Meslek Elemanı Alımı İçin İş İlanı Yayımlandı!

Ankara, Trabzon ve İstanbul illerinde yer alan hukuk bürolarında ve departmanlarda görevlendirmek üzere Zabıt Katibi ve Adalet Meslek Elemanı alımı için yeni personel alımı yapılacağı açıklandı.

İlanlara başvuru yapacak adayların Önlisans mezunu olması gerekmektedir. Ayrıca Ankara, Trabzon ve İstanbul illerinde istihdam gerçekleştirileceğinden dolayı söz konusu illerde ikamet ediyor olmak zorunludur.

Önlisans mezunu adayların yanı sıra farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapmaması talep edildi. Başvurular kadrolara ve hizmet birimlerine göre alınmaktadır.

Zabıt Katibi ve Adalet Meslek Elemanı alımı iş ilanında istihdam sağlanacak kadro sayısı ve başvuru adresleri alt kısımda yer almaktadır.

5 Zabıt Katibi alımı yapılacaktır;

DETAY İÇİN TIKLAYIN

2 Adalet Meslek Elemanı alımı yapılacaktır;

DETAY İÇİN TIKLAYIN

DETAY İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan iş ilanlarına başvuru yapacak adaylar üst kısımda yer alan kadrolara göre verilmiş ilan adreslerinden detayları sorgulayabilecektir.

Başvuru şartlarına uygun olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Her bir kadro için ayrı, ayrı talep edilen kadro şartlarına uygun olmak gerekiyor.

Ayrıca personel alımları farklı hizmet birimlerine yapılacağından dolayı üst kısımda ayrı, ayrı paylaşılmıştır.

Bir Yorum