İşkur İş İlanları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kamuya kadrolu 2 engelli ve 3 eski hükümlü memur alımı yapacak!

İŞKUR, Engelli ve Eski Hükümlü alımı için yeni bir memur alım ilanı duyurdu. Yapılan duyuruda; Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’na İŞKUR aracılığı ile 2 engelli ve 3 eski hükümlü olmak üzere toplamda 5 memur alımı yapılacağı bildirildi. Memur istihdamı ile ilgili yapılan resmi açıklama şöyle;

Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Sürekli İşçi Alım İlanı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından 2 engelli, 3 eski hükümlü ve terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlar arasından olmak üzere 5 sürekli işçi alımı yapılacaktır.

Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) https://esube.iskur.gov.tr internet sitesinden 01.07.2019-05.07.2019 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak olup; ilana ilişkin detaylı bilgiye https://esube.iskur.gov.tr adresinden ulaşılabilecektir.

Bir Yorum

  1. Eski hükümlüyüm nereye müracat etmemis lazım yardımcı olurmusunuz

  2. Eski hükümlüyüm nereye müracat etmemis lazım yardımcı olurmusunuz

  3. Arkadaslar engellilere engelli maasi yerine nasil emekli yapabiliriz ona baksin. Birkez olsun borçlandirma yoluna gitsinler saygilararkadaslar bir olalim.

  4. Arkadaslar engellilere engelli maasi yerine nasil emekli yapabiliriz ona baksin. Birkez olsun borçlandirma yoluna gitsinler saygilararkadaslar bir olalim.

  5. %57 engelliyim 16 yıldır uğraşıyorum işe giremedim.artık pes dedim

  6. bari bayram ikramiyesi verseler. oda yok vermiyorlar.yoksulluk hat safada

  7. 05438403130 abi nasıl baş vurmamız lazım banada iş lazım ben eskı hükümlüyüm Allah rızazı için bana yardım edın

  8. 05438403130 abi nasıl baş vurmamız lazım banada iş lazım ben eskı hükümlüyüm Allah rızazı için bana yardım edın

  9. Ben 20 senedir özgürlük davulu çalıyorum yani eski hükümlünün bir türlü iş bulamadım bulanlar nasıl buluyorlar oda bilemedim meslek dersen çok iş yok bu konuda yardım eli uzatilsa çok iyi olur saygilarimla

  10. Ümraniyede oturuyorum %53 engelli raporum var iş arıyorum yardımçı olurmusunuz