İşkur İş İlanları

Üniversiteye 18-40 yaş arası lise mezunu 135 hasta bakım elemanı alınacak!

Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü bugün Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilana göre Atatürk Üniversitesi, kendi bünyesinde bulunan Eğitim ve Araştırma hastanesine en az lise mezunu öğrenim düzeylerinden hata ve yaşlı bakım elemanları alacak.

Hasta bakım işlerinde görevlendirmek üzere toplamda 135 personel alımı yapacak olan Atatürk üniversitesi, adayların 19 Haziran’da yapılacak kura ile belirleneceğini ve alınacak personellerin 18-40 yaş gurubu kişilerin olacağını bildirdi. Peki Atatürk Üniversitesi personel alımı için adaylardan istenilen başvuru şartları nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak? Tüm ayrıntılar aşağıda verilmiştir…

HASTA VE YAŞLI BAKIM ELEMANI İÇİN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

1-2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2- 18-40 yaş arasında olmak.

3- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

4- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

5- Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak.

6-24 saat esasına göre vardiyalı, dönüşümlü ve dış ortamlarda çalışmasına herhangi bir engel bulunmamak.

7- Adayların, başvurunun son günü itibarıyla ilanda yer alan öğrenim durumuna haiz olmak. Üniversite mezunu (Ön lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora) olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

8- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

Eski hükümlü ve engelli olanların işe başlaması yapılmayacaktır (Adli Sicil Belgesi ve Sağlık Raporu istenilecektir)

NOTER TARİHİ SAATİ VE YERİ

17.06.2020 tarihinde Saat: 09:00 da Atatürk Üniversitesi Rektörlük Binası Mavi Salonda kura çekilişi yapılacaktır. COVID-19 pandemisi nedeniyle halk sağlığını korumak amacıyla başvuru yapanların katılımına kapalı olarak yapılacak olup, Üniversitemizin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

Kamu Kurum Ve Kuruluşlarında İşçi Alımı Yönetmeliği, Geçici Madde 6- (Ek:RG-26/3/2020-31080 Mükerrer-CK-2310/1 md.)

(1) 2020 yılı içerisinde Devlet Üniversiteleri Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerin-de (Üniversite hastanesi) istihdam edilmek üzere temizlik hizmetleri, güvenlik ve koruma hizmet-leri ile bakım ve onarım hizmetleri için alınacak işçiler, sınava tabi tutulmaksızın doğrudan noter kurasıyla belirlenebilir. Bu durumda, öncelikliler de dâhil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday doğrudan kurayla belirlenir. Rektörlükçe yapılacak değerlendirme neticesinde, asıl adaylardan gerekli şart-ları taşımayanların yerine sırası ile aranan şartları haiz yedek adaylar işe alınır.

BELGE TESLİM İŞLEMLERİ

Noter sonucu, belge teslim yeri, başlama tarihleri ve diğer bilgilendirme işlemleri Kurumumuz atauni.edu.tr internet sitesinde daha sonra ilan edilecek olup, ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktır.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Atatürk Üniversitesi ve bağlı birimleri ile Sağlık, Uygulama Ve Araştırma Hastanesine personel alımı başvuruları 8-12 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak olup, başvurular İŞKUR’un resmim internet sayfası olan iskur.gov.tr adresi üzerinden online olarak yapılacaktır. Hemen güvenlik alım ilanına başvuru yapmak için BURAYA TIKLAYINIZ