İşkur İş İlanları

Ziraat, Gıda, Elektrik ve Endüstri Mühendisi Personel alımı İş İlanları! İŞKUR tarafından 192 mühendis alımı yapılacaktır

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 31 Mart 2019 tarihi itibari ile yeni iş ilanlarıyayınlandı. Yayınlanan yeni ilanlara göre, İŞKUR’da şu anda 60.072 açık iş ilanı bulunmaktadır. İŞKUR, 2019 yılı içerisinde toplamda 570.037 kişiye iş istihdamı sağlamış olup, hergün bu sayıya yenileri eklenmektedir.

İŞKUR binlerce işsiz vatandaşa istihdam etmeye devam ediyor. İŞKUR’da bugün yayınlanan açık iş ilanları kapsamında mühendis alımına yönelik yeni istihdamlar açıldığı öğrenildi. Yayınlanan yeni iş ilanlarına göre; 32 Ziraat Mühendisi 76 Gıda Mühendisi, 32 Elektrik Mühendisi ve 52 Endüstri Mühendisi personel alımı yapılacaktır. 

Mühendis alımı iş ilanları aşağıda belirtilmiştir. Mühendis alım ilanları başvuru şartları her bir ilan içeriğinde farklıdır. İlgili personel alım ilanına başvuruda bulunmak için, ilan altında belirtilen linki kullanabilirsiniz. 

1 – Ziraat Mühendisi personel alımı iş ilanı başvuru sayfası linki>>>

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4586

2 – Elektrik Mühendisi personel alımı iş ilanı başvuru sayfası linki>>>

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2826

3 – Endüstri Mühendisi personel alımı iş ilanı başvuru linki>>>

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2877

4 – Gıda Mühendisi personel alımı iş ilanı başvuru linki>>>

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3021

İŞKUR’A NASIL KAYIT OLUNUR?

Ziraat, Gıda, Elektrik ve Endüstri Mühendisi Personel alımı İş İlanları! İŞKUR tarafından 192 mühendis alımı yapılacaktır

İŞKUR kayıt olmayı anlatmadan önce bilmeniz gereken önemli bazı satır başları bulunmaktadır.

İŞKUR iş arayanlar ile işverenleri ayırmış ve sisteme üye olmak için öncelikle hangisi için kayıt olduğunuzu sormaktadır.

Üyelerin hesaplarını etkinleştirebilmeleri için e-posta ya da telefon numarası girmeleri gerekmektedir. En az birisini girmek yeterlidir. Aksi durumda onay kodu iletilemeyeceği için üyelik aktif edilemez.

Üyelerin hesapları son işlem tarihinden itibaren 1 sene içerisinde aktif olmaz ise yani hesaba bu süre zarfında giriş yapılmaz ise üyelikler dondurulur. Bu süre özürlü ve eski hükümlü kayıtlarında iki senedir.

Üyeler tarafından 15 gün içerisinde okunmayan tüm mesajlar otomatik olarak silinmektedir.

İŞKUR’a kayıt olmak için öncelikle yazımızın başında da söylediğimiz gibi İşveren mi iş arayan kişi mi olduğunuzu belirtmeniz gerek. İkisi içinde üye olma bağlantıları aşağıdadır.

 

Bir Yorum

  1. bn is bulamiyom is kurdan calisiyom 6 ay snra issiz kaliyom oda cikrasa tabiki bn daim is istiyom yazildigim hic kamuda ismim cikamdi bana yardimci olun oglumda issiz biz nasl is bulacagiz peki