İŞKUR tarafından Bartın İl Özel İdaresi geçici personel alımı yapacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)'un bugün yayınladığı kamu iş ilanlarına göre, Bartın İl Özel İdare Müdürlüğüne geçici en az ilköğretim mezunu personel alınacak.Başvurular İŞKUR e-şube üzerinden yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların en geç 11 Ekim

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un bugün yayınladığı kamu iş ilanlarına göre, Bartın İl Özel İdare Müdürlüğüne geçici en az ilköğretim mezunu personel alınacak. Başvurular İŞKUR e-şube üzerinden yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların en geç 11 Ekim 2019 tarihine kadar aşağıda belirtilen link üzerinden başvuru kayıtlarını oluşturmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Çöpçü mesleğinde Geçici Statüde (5 ay 29 gün) Ulus ilçesinde çalıştırılmak üzere 2(İki) kişi alınacaktır.

16.10.2019 tarihinde saat 10:30'da Bartın İl Özel İdaresi Çok amaçlı Salonunda 3. Noter tarafından Kura çekimi yapılacaktır.

Kura çekimi sonrası belirlenen adaylara Bartın İl Özel İdaresince sözlü ve uygulama sınavı yapılacak olup, sözlü sınavdan 60 ve üzeri puan alan katılımcılar uygulama sınavına katılacaktır. İki sınavın ortalamasında başarı sırası en yüksek olan adaylar arasından alım gerçekleştirilecektir.

Söz konusu geçici işçi alımının sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar www.bartinozelidare.gov.tr internet sitesinden duyurulacaktır.

Başvuru için tıklayınız

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme