İstanbul İçin Yeni İddia: 5 Belediye Başkanı Görevden Alınacak
Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan İstanbul için yeni bir iddiada bulundu.Ahmet Hakan bugünkü yazısında İstanbul'da 5 belediye başkanının görevden alınacağını iddia etti.
Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan İstanbul için yeni bir iddiada bulundu. Ahmet Hakan bugünkü yazısında İstanbul'da 5 belediye başkanının görevden alınacağını iddia etti.
Bilindiği gibi AK Parti daha önce İstanbul ve Ankara dahil 5 il belediye Başkanı'nı görevden almıştı.
5 BELEDİYE BAŞKANI GÖREVDEN ALINACAK
Bunun yanı sıra Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan yeni bir iddiada bulundu. Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısında İstanbul'da 5 Belediye Başkanı'nın görevden alınacağını belirtti.
"ALDIĞIM GÜÇLÜ DUYUMLARA GÖRE"
Ahmet Hakan yazısında "aldığım güçlü duyumlara göre" diyerek Üsküdar, Esenyurt, Beykoz, Eyüpsultan ve Küçükçekmece Belediye Başkanlarının görevden alınacağını açıkladı.
KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA
Bakmadan Geçme





