• Haberler
  • Gündem
  • İTO Başkanı İbrahim Çağlar Fransa'daki Terör Saldırısını Kınadı

İTO Başkanı İbrahim Çağlar Fransa'daki Terör Saldırısını Kınadı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Fransa'nın Nice kentindeki terör saldırısını kınadı.Çağlar, yaptığı yazılı açıklamada, 'Fransa halkının ulusal gününde Avrupa'nın sembol kenti Nice'i hedef alan terör tüyler ürpertici! Biz bu acıyı bili

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Fransa'nın Nice kentindeki terör saldırısını kınadı.

Çağlar, yaptığı yazılı açıklamada, "Fransa halkının ulusal gününde Avrupa'nın sembol kenti Nice'i hedef alan terör tüyler ürpertici! Biz bu acıyı biliyoruz. Kalplerimiz acıyor." ifadelerini kullandı.

Çağlar, İstanbul'da, Ankara'da, Brüksel'de, Paris'te, Bağdat'ta yaşanıldığı gibi insanlık değerlerinin ateş altında olduğunu belirtti.

Dünyanın terör kabusuna karşı sesini çok daha güçlü bir şekilde yükseltmek zorunda olduğunu vurgulayan Çağlar şunları kaydetti:

"Avrupa Parlamentosu dahil tüm dünya terörist ayrımı yapmaksızın her tür teröre karşı ortak bir tutum takınmak konusunda daha fazla gecikmemelidir. İyi terörist kötü terörist ayrımı yapılamaz, terörist teröristtir. Saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarının, Fransa halkının acılarını yürekten paylaşıyor, başsağlığı diliyoruz."

Kamupersoneli.net | AA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme