Genel

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Sözleşmeli Personel Alımı Sona Eriyor

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda, İç Denetçi, Uzman ve Destek Personeli pozisyonlarında alım yapılacağı açıklandı.

Personel alım ilanında ayrıca, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, seyahat engeli bulunmayan  adayların başvurularının kabul edileceği de belirtildi.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR !

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar için süre bugün (28 Kasım) sona eriyor. Adaylar başvurularını sadece www.dogaka.gov.tr adresinden online olarak yapabilecekler. Başvuru esnasında online doldurulacak başvuru formuna; diploma ya da mezuniyet belgesi, 6 adet vesikalık fotoğraf, özgeçmiş, erkek adaylar için askerlik durum belgesi ve nüfus cüzdanı online olarak yüklenecek. Tecrübe ile başvuru yapan adaylar ayrıca tecrübelerini gösteren belgeleri de ekleyecekler.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı personel alım ilanına başvuru yapabilmek için T.C. vatandaşı olmak ve kamu haklarından mahrum olmamak gerekiyor. Başvuru yapacak erkek adayların askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmaları gerekiyor. Adayların seyahat engeli olmaması da aranan şartlar arasında yer alıyor.