Genel

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuruları Başladı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre; Kayseri, Sivas ve Yozgat’ta görevlendirilmek üzere3 (üç) Uzman ile 1 (bir) Destek Personeli alımı yapılacak.

İlana, Kayseri, Sivas ve Yozgat illerinin kalkınması ve gelişmesine hizmet etmek isteyen, yetenekli, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, bir veya birden çok yabancı dile ileri düzeyde hâkim ve seyahat engeli olmayan adaylar arasından alım yapılacak.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın merkezi Kayseri ili olup, Ajans’ın faaliyet alanını Kayseri, Sivas ve Yozgat illeri oluşturuyor. Bu nedenle, sınavda başarılı olan adaylar bu illerden Ajans’ın uygun göreceği herhangi birinde çalışmayı kabul ve taahhüt etmiş sayılacaklar.

BAŞVURULAR BAŞLADI !

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı personel alım ilanında talep edilen şartlara durumu uyan adaylar için başvuru süreci başladı. Adaylar, 8 Aralık 2017 mesai bitimine kadar istenilen belgeleri “Mevlana Mah. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 79 Kat: 5 38080 Kocasinan, KAYSERİ” adresine teslim ederek başvurularını tamamlayacaklar.

Başvuru için; iş talep formu, diploma aslı ve fotokopisinin onaylı sureti, yabancı dil sonuç belgesi, 3 adet vesikalık fotoğraf, adli sicil kaydı, nüfus cüzdanı aslı veya fotokopisi, özgeçmiş, erkek adaylar için askerlik durum belgesi, KPSS puanı ile başvuru yapacak adaylar için KPSS sonuç belgesi, tecrübe ile başvuru yapacak adaylar için tecrübeyi gösterir belgenin teslim edilmesi gerekiyor.

ORAN personel alım ilanına; T.C. vatandaşı olan, kamu haklarından mahrum olmayan, erkek adaylardan askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olanlar başvuru yapabilecek. Ayrıca yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmamak, vücut ve akıl sağlığı engeli olmamak ve pozisyonlara göre talep edilen özel şartları taşımak gerekiyor.

Bir Yorum