Personel Alımı

11 Belediye KPSS Puanıyla ya da KPSS Şartsız Memur ve İşçi Alımı Yapıyor

Kamu kurum ve kuruluşları kendilerine ait internet siteleri, Devlet Personel Başkanlığı ya da Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapıyorlar. 

Bu haberimizde siz ziyaretçilerimize Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan belediye personeli alım ilanlarını derledik. 

Alım yapacağını açıklayan belediye başkanlıkları, alım yapılacak pozisyonlar ve diğer detayları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPACAĞINI AÇIKLAYAN BELEDİYELER

Memur ya da işçi alımı için İşkur üzerinden çok sayıda kamu kurumu bulunuyor. Bu kurumlar arasında, Karasu Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Çivril Belediyesi, Göynücek Geldingen Sulama Birlik Başkanlığı, Işıklar Belediye Başkanlığı, Bingöl Öğretmen Evi Müdürlüğü, Manyas Sulama Birliği Başkanlığı, Kadışehri Belediye Başkanlığı, Ankara Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü, Bahşılı Belediye Başkanlığı, Polat Sulama Birliği Başkanlığı, Çukurca Belediye Başkanlığı, Erdek Belediye Başkanlığı Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü yer alıyor. 

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Alım yapacağını açıkladığımız kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanlarda çeşitli pozisyonlarda personel alımı olacağı açıklandı. Bu pozisyonlar arasında lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar bulunuyor. Söz konusu kadroları sizlerle paylaşıyoruz. 

Greyder Operatörü, Su Pompası Operatörü, Bahçıvan, Su kanalı işçisi, Gıda Mühendisi, Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı), Büro Memuru (Genel), Beden İşçisi (Genel), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Manevracı-Harmancı (Maden), Temizlik Görevlisi, Su Pompası Operatörü, Garson (Servis Elemanı), Aşçı, Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı, Proses İşçisi, Çamaşırcı (Genel)(Çamaşırhane Görevlisi), Muhasebeci, Bilgisayarlı Muhasebe Elemanı, Grafiker

BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden personel alım ilanı yayımlayan kurumlar, yayımladıkları personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların ilan metinlerinde yer alan ve alım yapılacağı açıklanan pozisyonlara göre belirlenen başvuru koşullarına haiz olmalarını talep ediyorlar. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak, alım yapılacağı ilan edilen pozisyonun gerekliliklerini karşılamak. 

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK

Haberimizi başında belirttiğimiz gibi söz konusu personel alım ilanları Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden yayımlanıyor. İlanlara başvuruda bulunacak adaylar başvurularını İşkur Müdürlükleri aracılığıyla şahsen ya da İşkur’un internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklardır. 

İşkur üzerinden kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanları görüntülemek için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA