Personel Alımı

1117 Büro Memuru Alım İlanı İçişleri Bakanlığı Tarafından da Duyuruldu

İçişleri Bakanlığı bir ilan yayımlayarak farklı şehirlerde bulunan bakanlık birimlerine 1117 Büro Memuru alımı yapacağını duyurmuştu. Bakanlık tarafından yayımlanan duyuruya göre söz konusu alım ilanına önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. 

İlanda yer alan kadro detaylarında ise İçişleri Bakanlığı’nın taşra teşkilatı Valilik, Kaymakamlık, İl ve İlçe nüfus birimlerinde istihdam edilmek üzere önlisans mezunu 957, lisans mezunu da 160 Büro Memuru alımı yapacağını duyurmuştu. 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN DA DUYURU GELDİ

Söz konusu alım ilanı adaylara Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyurulmuştu. DPB’de yayımlanan ilan metninde alım yapılacak kadrolar, başvuru koşulları ve başvuru sürecine dair detaylar yer almıştı. Kamupersoneli.net olarak ise söz konusu alım ilanını siz okuyucularımıza anlık olarak iletmiştik. 

İçişleri Bakanlığı’da söz konusu alım ilanına dair resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımladı. Bakanlık tarafından yayımlanan duyuruda söz konusu alımların yapılacağı bildirilerek ilan metni bir kez de buradan yayımlandı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru metninde, ”Bakanlığımız taşra teşkilatı, Valilik, Kaymakamlık, İl ve İlçe nüfus birimlerinde istihdam edilmek üzere toplam 1117 adet sözleşmeli “Büro Personeli” pozisyonlarına personel alımı yapılacaktır.” ifadeleri kullanıldı.