Personel Alımı

2 Kuruma En Az Lise Mezunu 232 Memur Alımı Yapılıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, personel ihtiyaçlarına göre; Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde ilan yayımladı.

Kurumların personel alım ilanları, farklı pozisyonlarda yapılacak ve ilanlara başvuru yapacak adayların bazı şartları taşımaları isteniyor. Kamupersoneli.net olarak, personel alımı yapan 2 kurumun, personel alım ilanı detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşılıyoruz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımları İş Müfettiş Yardımcısı (80), ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü personel alımları ise Proses İşçisi (152) pozisyonunda yapılacak. ETİ Maden İşletmeleri bünyesinde görevlendirilmek üzere alınacak personeller, Balıkesir, Eskişehir ve Kütahya’da görevlendirilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

Kurumların personel alımlarına başvuru yapacak adayların; 657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımak, kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık durumu görevini devamlı yapmasına engel olmamak gibi genel şartlar ile pozisyonlara göre talep edilen özel şartları taşımaları gerekiyor.