Personel Alımı

2016 Vakıfbank Personel Alımı Ne zaman?

Vakıfbank Personel alımları başlıyor. Vakıfbank’ın 2016 yılı için Memur, Uzman / Mali analist yardımcısı, Müfettiş yardımcısı alacak.

Heyecanla beklenen 2016 Vakıfbank personel alımlarına başlayacak. Vakıfbank bünyesinde Memur, Uzman / Mali Analist Yardımcısı, Müfettiş yardımcısı pozisyonlarında çalıştırmak üzere personel alacağı öğrenildi.

Kariyer Sayfasından Özgeçmiş Formu Doldurmayı İhmal Etmeyin

Vakıfbank bünyesinde çalışmak isteyen adayların öncelikle bir özgeçmiş formu doldurmalarında fayda var. Vakıfbank’ta çalışmak istiyorsanız vakıfbank’ın kariyer sayfasında bulunan başvurular linkine tıklyarak orada gerekli adımları takip etmeniz gerekiyor.Vakıfbank’ın 2016 yılı sonuna kadar şubelerinde çalıştırmak üzere 800’e yakın personel alımı yapacağı duyumları alındı.

Genel Müdür Halil Doğan 750-800 Kişi Alınacağını Belirtmişti

Zaten daha önce Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan 2016 yılında 750-800 kişilik bir personel alımının gerçekleşeceğini söylemişti fakat personel alımıyla ilgili ön şartları ve hangi pozisyonlarda personel alacağını bildirmemişti. Vakıfbank personel alımı için en titiz bankalardan birisi personellerini özenle seçiyor o yüzden başvurularınızı göndermeden önce titizlikle inceleyin.

Özgeçmişinizi Düzgün Oluşturmanız Faydanıza Olacaktır

Özgeçmişinizi oluştururken profesyonel yardım alabilirsiniz.Bu konuda bir çok internet sitesinde çeşitli hazır özgeçmişler ve örnek özgeçmişler bulunuyor. Personel alımlarının ne zaman başlayacağına dair henüz Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan ‘dan yada Vakıfbank Genel Müdürlüğü’nden bir haber alınamadı fakat kariyer.vakifbank.com.tr adresinde bulunan başvurular kısmından özgeçmişinizi şimdiden oluşturmanızda fayda var.

Kamupersoneli.net