Personel Alımı

2018 KPSS puan sıralamasına göre 270 personel alımı yapılacak!

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü, 10 Temmuz 2020 tarihli Resmi Gazete’de yeni bir iş ilanı yayınladı. İlanda, Trakya Üniversitesi bünyesine farklı branşlardan tam 270 personel alımı yapılacağı belirtildi. Personel alımına ilişkin üniversite tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi;

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Hastanesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrası uyarınca sözleşmeli personel statüsünde çalıştırılmak üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre 2018 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacak olup ücretleri özel bütçeden ödenecektir.

Hangi branşlardan kaç personel alınacağını, kadrolara göre istenilen mezuniyet şartlarını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde;

1 – Kimlik Belgesi fotokopisi,

2 – Diploma veya çıkış belgelerinin fotokopisi,

3 – Başvurulan unvan için istenmiş ise eğitim, sertifika, çalışma/deneyim ve tecrübeye ilişkin belge

4 – Lisans mezunları 2018 KPSSP3 puanını, Ön lisans mezunları 2018 KPSSP93 puanını, Ortaöğretim mezunları 2018 KPSSP94 puanını gösteren belge

5 – 1 adet fotoğraf ile birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Başvuru sırasında Beyan Formu doldurtulacağından posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

Not: Yoğun Bakım Hemşire kadrolarına başvuran adaylar diğer Hemşire kadrolarına da başvuru yapabilecek olup, öncelikli olarak yoğun bakım hemşire başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra ilan edilen kadro adeti kadar asıl aday belirlenecek asıl adayların dışında kalan diğer adaylar ise KPSS puan sıralamasına göre yedek olarak belirlenecek ve isimleri başvuru bitim tarihinden sonraki beş iş günü içerisinde www.trakya.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Asıl kazananlardan süresi içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyenlerin veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan KPSS puan sırasına göre alım yapılacaktır.