Personel Alımı

2019 İŞKUR MSB En Az İlkokul Mezunu 600 Personel İşçi Alımı Başvuru Şartları MSB İŞKUR 2019 Personel Alımı İşçi

İŞKUR’dan yayımlanan ilanda;

Milli Savunma Bakanlığına bağlı olarak hizmetlerine devam eden “İstanbul, İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı işyerlerinde sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere 600 (altı yüz) daimi işçi alınacaktır” denildi.

BAŞVURU DETAYI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda ise farklı kadrolarda görevlendirmek üzere alımı yapılacak işçilerin en az ilkokul mezunu olması şart ve görev başı yapacak kişiler Milli Savunma Bakanlığı ile İŞKUR arasında çekilen resmi kura töreniyle belirlenecek.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI 2019

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan detaylara ise kamu kurum ve kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, işçi alım ilanı Türkiye İş Kurumu internet sitesi üzerinden yayınlandı ve adaylar başvurularını 25 Mart 2019 tarihinde başlamak ve 29 Mart 2019 tarihinde sona ermek kaydıyla yapabilecekler denildi.

Ayrıca Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir uyarı yapıldı ve Milli Savunma Bakanlığına veya bağlı kurumlarına posta yolu ya da şahsi olarak başvuru yapılmasının mümkün olmadığı belirtildi.

Adaylar detaylara; “Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesinden” erişim sağlayabilir.

Bir Yorum