Personel Alımı

24 Bin 847 Kişiye Kamu Kurumlarında Memurluk Hakkı ! İlanlar Yayımlandı

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşları tarafından Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile çeşitli ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlar ile 24 bin 847 kişiye kamuda memur olma hakkı verildi. Bu bağlamda söz konusu ilanlar hakkında detayları kamuperosneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

ADALET BAKANLIĞI 14 BİN 504 PERSONEL ALIMI

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda çeşitli pozisyonlarda toplam 14 bin 504 sözleşmeli personel alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular 21 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başladı. Söz konusu ilana başvurular 11 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecektir. 

İlanın Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

MEB 5 BİN ÜCRETLİ ÖĞRETMEN ALIMI

Bunun yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı da 5 bin ücretli öğretmen alımı yapacak. Milli Eğitim Bakanlığı resmi eğitim kurumlarında çalışmış 540 gün sigorta primi ödenmiş olmak şartı ile 5 bin ücretli öğretmen alacak. Söz konusu başvurular 8 Haziran 2018 tarihinde başlayacak ve 13 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecektir.

İlanın Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

GÜMRÜK BAKANLIĞI 1750 PERSONEL ALIMI

Tüm bunların yanı sıra bir ilan da Gümrük ve Ticaret Bakanlığından geldi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda farklı pozisyonlarda 1750 kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Bu bağlamda söz konusu ilanda Gümrük ve Ticaret Bakanlığının “Muhafaza Memuru, Muayene Memuru, Büro Personeli” kadroları için personel alımı yapacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular 23 Mayıs 2018 tarihinde başlayacak ve 1 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecektir.

İlanın Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

SPOR BAKANLIĞI 3200 PERSONEL ALIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde ise 3 bin 200 personel alımı yapılıyor. Söz konusu ilanda antrenör ve spor uzmanı kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi. İlana başvurular 18 Mayıs 2018 tarihinde başladı ve 4 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecektir.

İlanın Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

MKEK PERSONEL ALIMI

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından da bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda 240 işçi alımı yapılcağı ifade edildi. 

SPOR TOTO PERSONEL ALIMI

Spor Toto tarafından yayımlanan ilanda 36 memur alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu 36 memur alım ilanına başvurular 24 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılacak ve başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecektir.

DİB PERSONEL ALIMI

Diyanet İşleri Başkanlığı naklen 75 kamu personeli alımı yapıyor. İlana başvurular 30 Mayıs 2018 tarihinde sona erecek. Söz konusu ilanda “Yüksek İhtisas ve Eğitim Merkezlerinde Kur’an-ı Kerim derslerini okutmak üzere 25 öğretmen ile 50 eğitim görevlisi alımı yapılıyor.

Bir Yorum