Personel Alımı

27 Şehir 39 İlçe İçin Yeni Belediye Personeli Alım İlanları Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan memur ve işçi alım ilanları yeni hafta başında güncellendi. Bu kapsamda yayımlanan yeni personel alım ilanlarında çok sayıda şehirde alım yapılacağı ilan edildi. 

Bu memur ve işçi alım ilanları 43 farklı kurum tarafından yayımlandı. Söz konusu bu alım ilanlarıın bir kısmına başvurular KPSS puanıyla yapılacakken bazı kamu kurumları yayımladıkları alım ilanlarında KPSS şartı talep etmediklerini duyurdular. 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Haberimizin başında 43 farklı kamu kurumu tarafından personel alım ilanı yayımlandığını dile getirmiştik. Bu kamu kurumlarının bulundukları 27 farklı şehrin listesini sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

İşte alım yapılacak olan şehirler; Ağrı, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bitlis, Burdur, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Tekirdağ, 

ALIM YAPACAK KAMU KURUMLARI

İŞKUR üzerinden memur ve işçi alımı yapacağını ilan eden 43 farklı kamu kurumu bulunuyor. Bu kamu kurumlarının büyük bir çoğunluğu belediye başkanlıklarından oluşuyor. Belediye başkanlıklarının yanı sıra alım yapacağını duyuran kamu kurumları arasında ayrıca sosyal dayanışma ve yardımlaşma vakıfları, TÜBİTAK, Müze Müdürlüğü, Eğiti Danışmanlık Merkezleri, Genom Merkezleri ve belediyelere bağlı birimler bulunuyor. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR 

Söz konusu alım ilanlarında onlarca pozisyonda personel alımı yapılacağı ilan edildi. Bu kadrolar arasında hem KPSS puanıyla hemde KPSS puansız başvuru yapılabilecek memur ve işçi kadroları yer aldı. O kadrolardan bazıları; Büro Memuru, Büro İşçisi, mühendis, tekniker, teknisyen, usta, usta başı, vardiya amiri, beden işçisi, şoför, iş makinesi operatörü, sosyal hizmet personeli, yaşlı bakım, sağlık personeli, gassal, temizlik personeli, Mimar, Peyzaj Mimari, öğretmen, eğitimci, antrenör.

BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet kurumları tarafından yayımlanan memur ve işçi alım ilanlarına başvuru koşulları ilanları yayımlayan kurumlar ve alım yapılacak kadrolara göre belirleniyor. Bu kapsamda Kamupersoneli.net olarak sizlere bu alım ilanlarına başvuru koşullarını ana hatlarıyla aşağıda aktarıyoruz. 

Devlet memurluğuna alınacak kişi Türk Vatandaşı olmalı, DMK ‘da bulunan 40 ‘ıncı maddedeki yaş şatlarını taşımalı, 657 sayılı kanun içerisinde 41’inci maddesindeki öğrenim şartlarını taşımalı, Devlet memuru olarak alınacak kişinin kamu haklarından mahrum olmaması gerekmektedir. Devlet memuru olacak alınacak kişinin askerlikle ilgisinin bulunmaması , askerlik çağına gelmemiş olması, askerlik çağına gelmiş ise muzavvaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olması şartı aranıyor. Devlet memuru olarak alınacak kişinin akıl hastalığının bulunmaması gerekiyor. Özel koşullar arasında ise asgari KPSS puan şartını sağlamak, alım yapılacak pozisyona göre belirlenen eğitim şartını sağlamak ve kurumların talep ettiği tüm özel koşullara haiz olmak. 

İLAN METİNLERİ

İlanlara başvuruda bulunmak ve özel başvuru koşullarını görüntülemek isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla ilan metinlerine ulaşabilirler. 

Bir Yorum

  1. Kırklareli de şehirler arasında fakat ilanda neden yok?

  2. Başvuru yaptık torpillilerin maşAllahı var bu ülkede sıra bize gelmez

  3. Hatay büyük şehir belediye si ne zaman işçi alımı yapacak

  4. Forklift Operatörü ve Yükleyici Loder Operatörüyüm Adanada neden alım yapılmıyor.

  5. eskişehirdeki adamları alıp ilanı kaldırdılar hemen formalıteydi yani :)

  6. Oglum lıse kpss 66 aldı bır sansi varmı bırgoksan boyunda iyi soforlugu var.