Personel Alımı

36 Belediye Başkanlığı KPSS'li/KPSS'siz Memur ve İşçi Alımı İçin İlan Yayımladı

Devlet kurumları; Devlet Personel Başkanlığı, Türkiye İş Kurumu ve kendilerine ait internet siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile çok sayıda işçi ve memur alımı yapıyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak söz konusu alım ilanlarını siz okuyucularımıza mobil uygulamamız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden anlık olarak aktarıyoruz. 

36 BELEDİYE MEMUR VE İŞÇİ ALIMI YAPIYOR

Kamupersoneli.net olarak bu haberimizde de siz okuyucularımıza 36 farklı şehirde yer alan belediye başkanlıklarının yayımladıkları ilanları derledik. Söz konusu bu ilanlarda onlarca meslek grubundan memur ve işçi alımı yapılıyor. Her türlü eğitim seviyesinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri ilanların yayımlandıkları şehirler ise şu şekilde;

Adıyaman, Afyon, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Elazığ, Eskişehir, Giresun, Diyarbakır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kastamonu, Kırıkkale, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Yalova.

Yukarıda yer alan belediyeler ve bu belediyelere bağlı birimler tarafından yayımlanan ilanlara başvuru koşullarını sizlere aktarıyoruz. 

BELEDİYELERE MEMUR ALIMI KOŞULLARI

Memur ve işçi alım ilanı yayımlayan belediye başkanlıklarına başvuru yapacak adayların her ilanı yayımlayan kurum tarafından belirlenen koşulları taşıması gerekiyor. Bizler siz okuyucularımıza söz konusu genel başvuru koşullarını aşağıda aktarıyoruz. 

Bu koşullar arasında, ”Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, alım yapılacağı pozisyon için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.” şartları yer alıyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Belediye Başkanlıkları tarafından yayımlanan ilanlara başvurular çoğunlukla ilanın yayımlandığı belediyenin İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’ne şahsen yapılır. Ancak bu başvuru şekli her belediye için geçerli değildir. Söz konusu ilanlara ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Bir Yorum

  1. Esenyurt DA OTUYOR UM LISE MEZUNUYUM TEK ISTEGIM ZABITA VEYA MAHALLE BEKÇİ OLMAK ILGİLİ MEKAN A ARZ EDERİM SAYGILARIMLA ISTANBUL ESENYURT CVB