Personel Alımı

4 Kamu Kurumuna 60 KPSS Puan Şartıyla Büro Personeli Alımı Yapılıyor

Kamu kurum ve kuruluşları personel alım ilanlarını çeşitli platformlar üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara duyuruyorlar.

Kurumlar tarafından yayımlanan ilanlara göre 4 kamu kurumu Büro Personeli alımı yapacak. İlanları yayımlayan kamu kurumları ve ilanlarda yer alan detayları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

İLANLARI YAYIMLAYAN KURUMLAR

Büro Personeli pozisyonu için personel alım ilanı yayımlayan 4 farklı kamu kurumu bulunuyor. Bu kamu kurumları personel alım ilanlarını kendilerine ait internet sitesi üzerinden, Devlet Personel Başkanlığı’ndan ya da Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara ilan ediyorlar. 

Bu kapsamda söz konusu kadrolar için ilan yayımlayan 4 farklı kurum şunlar, İzmir Ödemiş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Elazığ Arıcak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Yunak Belediye Başkanlığı ve Aydın Büyükşehir Belediyesi bulunuyor. 

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Elazığ Arıcak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı personel alım ilanında 60 KPSS puan şartıyla Büro Memuru alımı yapacak. İlana Psikoloji, Sosyal Hizmetler Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümlerinden birin mezun ve Bilgisayar programlarını iyi derecede kullanabilmek ve sertifika sahibi olan adaylar başvuruda bulunabilecek. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi yayımladığı Büro Memuru alım ilanında adaylardan KPSS şartı talep etmiyor. Adayların iyi derece bilgisayar kullanmalarını talep eden belediye ayrıca en az lise mezunu adayların başvurularını kabul edeceğini bildirdi. 

Yunak Belediye Başkanlığı DPB üzerinden yayımladığı ilanında 60 KPSS puan şartıyla Büro Personeli ve KPSS şartsız işçi alımı yapacağını açıkladı. İlana en az önlisans mezunu adayların yapacakları başvurular geçerli olacak.

İzmir Ödemiş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı ilanında Muhasebeci pozisyonunda alım yapacak. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmuş adayların başvuru yapabileceği ilana KPSS’den 60 almış adayların başvuruları kabul edilecek.  

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanlara dair genel kadro deytaylarını ve özel koşulları sizlere yukarıda aktardık. Bu koşulların dışında adayların ayrıca Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan genel başvuru kriterlerini de yerine getirmeleri gerekiyor. 

Bu koşullar arasında; Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, işe alım sürecinde yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.