Personel Alımı

4 Kurum KPSS Puanı İle En Az Lise Mezunu 572 Memur Alımı Yapıyor !

4 kurum Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile ilanlarını yayımladılar. Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresinde yayımlanan ilanlarda toplam 572 personel alımının yapıldığı ifade edildi. 
Söz konusu ilanlara ilişkin tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

ALIM YAPACAK KURUMLAR

ÇAYKUR Personel Alım İlanı 

ÇAYKUR personel alım ilanında müfettiş yardımcısı personel alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilanda KPSS P48 puan türünden 75 ve üzeri puan almış olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak şartı dikkat çekiyor. Söz konusu ilana başvurular 11 Eylül 2017 tarihinde başladı ve 24 Ekim 2017 tarihine kadar devam edecektir.

TSE Memur Personel Alım İlanı 

TSE TSE personel alım ilanına 40 personel alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilanda Kamu Personel Seçme Sınavlarında (KPSS), Tabloda belirtilen puan türlerinden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak zorunluluğu bulunmaktadır.  Ayrıca ilana başvurular 18 Eylül 2017 tarihinde başlayacak ve 2 Ekim 2017 tarihine kadar devam edecektir.

DSİ 518 Personel Alım İlanı 

Söz konusu ilanda Mühendis, Büro Personeli, Biyolog, Tekniker kadrolarında personel alımı yapılacak. Ayrıca ilanda Lisans, Ön Lisans ve Lise düzeyinde KPSS’den 70 puan almış olmak şartı aranmaktadır. Söz konusu ilana başvurular 29 Eylül 2017 tarihinde başlayacak ve 8 Ekim 2017 tarihinde sona erecektir.

DHMİ Personel Alım İlanı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alım ilanında Asistan Hava Trafik Kontrolörü kadrolarında personel alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilanda KPSSP3 puan türünden 70 ve daha üzeri puan almış olmak şartı aranmaktadır. Söz konusu ilana başvurular 13 Eylül 2017 tarihinde başladı ve 25 Eylül 2017 tarihinde sona erecektir.

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER