Personel Alımı

5 Kamu Kurumuna En Az Lise Mezunu 202 Personel Alımı Yapılıyor !

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden 5 kamu kurumu personel alım ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre toplamda 202 personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

Bu kapsamda DPB aracılığı ile yayımlanan ilanların detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz… 

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

Adnan Menderes Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda 83 sözleşmeli personel alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilanda en az lise mezunu hemşire ve çeşitli sağlık personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular ise 28 Eylül 2018 tarihinde sona erecektir. 

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda ise en az lise mezunu KPSS puan sırası esas alınmak suretiyle sağlık personeli alımı yapılacağı vurgulandı. Söz konusu ilana başvurular 14 Eylül’de başladı ve 28 Eylül’de sona erecektir.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda havacılık Dairesi Başkanlığına 3 (üç) Uçak Pilotu alınacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular 25 Eylül’de başlayacak ve 2 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecektir.

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Hastanesi Başhekimliğinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alım ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda 14 hemşire alımı yapılacağı vurgulandı. Söz konusu ilana başvurular 18 Eylül’de başlayacak ve 2 Ekim’e kadar devam edecektir.

SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARILIĞI

Savunma Sanayii Müsteşarlığı tarafından yayımlanan ilanda “23 (yirmi üç) Proje Mühendisi, 28 (yirmi sekiz) Proje Asistanı ve 9 (dokuz) Yönetici Asistanı” şeklince toplam 60 personel alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular 3 Eylül’de başladı ve 18 Eylül’de sona erecektir.