Personel Alımı

50 KPSS Puanıyla 145 Tahsildar, VHKİ, Memur ve İtfaiye Eri Alınıyor

Belediye Başkanlıkları, Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımladıkları ilanlar ile memur alımlarına devam ediyorlar. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza farklı belediye başkanlıklarının DPB’den yayımladıkları memur alım ilanlarına derledik. Bu ilanlar arasında en az 50 KPSS ile başvuru yapabileceğiniz memur alım ilanları yer alıyor. İşte ilanlara dair detaylar,

50 KPSS İLE MEMUR ALIMI YAPACAĞINI DUYURAN KURUMLAR

Yayımladıkları ilanlar ile memur alımı yapacağını duyuran 5 farklı belediye başkanlığı bulunuyor. Bu belediyeler yayımladıkları ilanlarında toplam 145 personel alımı yapıyorlar. Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvurularda bulunabileceği personel alım ilanlarına dair alım yapacak kurumlar ve kadro detayları şöyle,

Sultangazi Belediye Başkanlığı 25, Meriç Belediye Başkanlığı 6, Ümraniye Belediye Başkanlığı 110, Alaya Belediye Başkanlığı 3, Orhaneli Belediye Başkanlığı 1 memur alımı yapıyor. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yukarıda sizlere aktardığımız 5 farklı belediye başkanlığı yayımladıkları ilanlar ile çok sayıda kadroda memur alımı yapıyorlar. Bu alımlarda yer alan açık pozisyonlarda arasında, Zabıta Memuru, İtfaiye Eri, Ekonomist, Veri Hazırlama ve İşletme Kontrolü, Tahsildar, Memur, Tekniker alım ilanları yer alıyor.

BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet kurumlarına memur alımlarında aranan genel başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. Bu alım ilanlarına başvuru yapacak adayların bu koşullara haiz olmaları gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Alım yapılacak kadroya göre belirlenmiş öğrenim şartını karşılamak, vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.