Personel Alımı

50 KPSS Puanıyla Zabıta Memuru, Mühendis ve Memur Alım İlanına Başvuru Süreci Sona Eriyor

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza kamu kurumları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarını anlık olarak aktarıyoruz. Söz konusu personel alım ilanları ile ilgili detayları yaptığımız haberlerle siz okuyucularımıza paylaşıyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz Zabıta Memuru, Mühendis ve Memur alım ilanına dair detayları aktarıyoruz. İlana başvurular 21 Mayıs tarihi itibariyle sona erecek ve işte bilinmesi gerekenler, 

ALIM YAPILACAK KADROLARA DAİR DETAYLAR

Çayıralan Belediyesi tarafından yayımlanan açıktan memur alım ilanına göre alımlar, 3 farklı pozisyondan yapılacak. KPSS puan sıralamasına göre yapılacak personel alımlarına farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar başvuru yapabilecek. 

İlana göre alımlar ve kadro detayları şu şekilde, Çayıralan Belediyesi Memur pozisyonu 3, Mühendis ve Zabıta Memuru pozisyonları için 1 personel alacak. 

Bu personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan talep edilen eğitim, KPSS ve özel şartları kadrolara göre sizlere aktarıyoruz. 

Memur Kadrosu için; Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmak ve Kamu Personeli Seçme Sınavı ilgili puan türünden en az 50 puan almış olmak. 

Mühendis Kadrosu için; Üniversitelerin İnşaat veya Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak ve Kamu Personeli Seçme Sınavı ilgili puan türünden en az 50 puan almış olmak.

Zabıta Memuru Kadrosu için; Üniversitelerin lisans düzeyinde eğitim veren fakülte veya bölümlerinden mezun olmak ve Kamu Personeli Seçme Sınavı ilgili puan türünden en az 50 puan almış olmak.

GENEL KOŞULLAR

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak tüm adaylardan talep edilen genel başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, . Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak, Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.

BAŞVURU SÜRECİ SONA ERİYOR

Yukarıda alım yapılacak kadro detaylarına ve başvuru koşullarına ilişkin ayrıntıları paylaştığımız personel alım ilanına başvuru süreci 21 Mayıs tarihinde sona erecek. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını Yozgat ili Çayıralan Belediyesi adresindeki Çayıralan Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapacaklar.