Personel Alımı

50 KPSS Puanıyla Zabıta Memuru, Mühendis ve Memur Alımı Yapılıyor

Çayıralan Belediyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan memur alımı yapacağını açıkladı. 

Çayıralan Belediyesi tarafından yayımlanan açıktan memur alım ilanlarına dair tüm bilinmesi gerekenleri siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Çayıralan Belediyesi yayımladığı memur alım ilanında 3 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını açıkladı. Belediye tarafından yayımlanan personel alım ilanında Memur, Mühendis ve Zabıta Memuru pozisyonlarına yapılacak personel alımlarında toplam 5 kişi istihdam edileceği açıklandı. 

Kadro detaylarına göre, Memur pozisyonu 3, Mühendis ve Zabıta Memuru pozisyonları için 1 personel istihdamı yapılacak. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanında, ilana başvuruda bulunacak adayları belediye tarafından belirlenen ve ilan metninde adaylara aktarılan başvuru koşullarını sağlamaları gerektiği bildirildi. 

İlan edilen boş zabıta memuru ve diğer memur kadrolarına atanmak için başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmak gerekmektedir.

Genel Başvuru Koşulları;

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, . Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak, Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.

Özel Başvuru Koşulları;

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak ve Zabıta Memuru Kadrosu için erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında 10 kilogramdan fazla fark olmaması.

KPSS Şartı;

Söz konusu personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan en az 50 puan almış olmaları talep ediliyor. 

Eğitim Şartı; 

Memur Kadrosu için; Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmak. 

Mühendis Kadrosu için; Üniversitelerin İnşaat veya Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak, 

Zabıta Memuru Kadrosu için; Üniversitelerin lisans düzeyinde eğitim veren fakülte veya bölümlerinden mezun olmak

BAŞVURU SÜRECİ

Çayıralan Belediyesi tarafından yayımlanan ve yukarıda siz okuyucularımıza detaylarını aktardığımız personel alım ilanına başvurular 21 Mayıs tarihine kadar devam edecek. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını Yozgat ili Çayıralan Belediyesi adresindeki Çayıralan Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne yapacaklardır. 

Bir Yorum

  1. 50 puanla memur alımı olurmu hiç. Haksızlık degilmi.o kadar çalışan çabalayanın hakkı yeniyor.

  2. 50 puan taban puan olarak şart koşuyor..en yüksek puandan alacaklar almaya kübracım :)

  3. Kpss puanı nı neden okadar düşük puanda alıyorsunuz hem neden sadece zabıta memurunu lisanstan ve obölümlerden alıyorsunuz diğer bölümlere haksızlık olmuyormu.

  4. Ya boşuna heveslenmeyin bu 5 kişiye zaten şimdi 10.000 kişi başvurmuştur
    Zaten beşlik kişide çoktan belirtilmiştir.

  5. yada ise alinacak olanlar belli ve bu kisilerin puani 50 oldugundan olmasin. Yani alinacak elemana gore is olusturulmus mudur??????? Ben kimseye hakkimi helal etmiyorum.

  6. yada ise alinacak olanlar belli ve bu kisilerin puani 50 oldugundan olmasin. Yani alinacak elemana gore is olusturulmus mudur??????? Ben kimseye hakkimi helal etmiyorum.

  7. Torpilllll baskabisey degil Allah goruyo bu haksizliklarla nasil gidecekler acaba

  8. Eskiden istifa etmiş uzman erbaşlara hak verilirdi şimdi belediyelere bunu söyleyince yokuş yapıyorlar ne oldu ne değişti ki millet 2 yıl gezip tozup eğlenerek üniversite okuyor bizlerde arazide 40 kilo çantayla vatan millet nöbeti tutup arazide yaz kış demeden geziyoruz bizim emeğimiz 2 yıllık bir üniversite kadar yok mu yani ? Buna bir çare bulun lütfen devlet büyüklerimiz bunu görsün lütfen

  9. herşeyi internet aracıligi ile hallediyoruzda
    bu basvuru niye bizzat gidip yapiyoruz
    niye internetten olmuyor
    yazık degil mi ülkemin insani umutla is ariyor
    bide yola cıkip basvuru yapacak 5 parasız
    ayıp ya
    belliki alınacaklar haxır

  10. Dayin varisa hersey tamam dayin yoksa vay haline yani heryer torpil olmus arkadaslar olan garibanlara yoksulara oluyor

  11. Tarikat mensubuysan işi görürler sade vatandaş ve yaşın 45 gelmişse halin yaman boşu boşuna Üniversite okumuşuz bize değer verilmiyor intihar edelim olsun bitsin iş bulma geçinme derdine son nasıl olsa defin işlerini bedavaya hallediyorlar