Personel Alımı

54 Bin Kişiye İş İmkanı Geldi ! Başvurular İŞKUR Üzerinden

Nisan ayı itibari ile Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile perosnel alım ilanları yayımlanıyor. Bu yayımlanan ilanlar ile toplam 54 bin personel alımı yapılacağı ifade edildi. Bunun yanı sıra ilanlara başvuru yapacak olana dayların mutlaka İŞKUR üyeliklerinin bulunması gerekmektedir.

İLANLARIN DETAYLARI

Ayrıca söz konusu ilanlara başvuru yapacak olan adayların üyelik profillerindeki bilgilerin doğru ve güncel olması gerekmektedir. Firmalar üyelik profilindeki bilgiler doğrultusunda işe alma kararı verdiğinden dolayı adayların bilgilerinin güncel olması gerekmektedir.

Bunun yanı sıra eğitim, meslek bilgisi, iletişim bilgisi, geçmiş iş tecrübeleri ve diğer detayların güncel olması gerekirken adayların iş arayan durumunun da aktif olması gerekmektedir.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanlar kapsamında toplam 54 bin personel alımı yapılacak. Buna göre işçi, memur ve diğer personel statülerinde personel alımı gerçekleştirilecektir. 

İlanlara başvuru yapacak olan adaylar İŞKUR’un resmi web adresine giriş yaparak açık iş ilanları bölümünden ilanları kontrol edebilir ve başvurularını yapabilirler. 

Bir Yorum