Personel Alımı

55 KPSS Puan Şartıyla Yeni Zabıta Memuru Alım İlanı Yayımladı

Eynesil Belediye Başkanlığı bünyesinde görevlendirmek üzere kamu personeli alım ilanı yayımladı. Eynesil Belediyesi tarafından yayımlanan alım ilanlarının dışında siz okuyucularımıza 3 farklı belediye tarafından yayımlanan Memur ve Zabıta Memuru alım ilanları da derledik. 

Bu kapsamda yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan kadroları, ilana başvuru koşullarını ve diğer detayları sizlere aşağıda paylaşıyoruz. İşte detaylar,

4 BELEDİYE MEMUR VE ZABITA MEMURU ALIYOR

Eynesil Belediye Başkanlığı 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere yapılacak kamu personeli alım ilanında tek bir pozisyonda alım yapılacağı duyuruldu. 55 KPSS puan şartıtla yayımlanan personel alım ilanında Zabıta Memuru alım yapılacağı duyuruldu.  Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği alım ilanında 10 personel istihdamı yapılacak. 

İstanbul Fatih Belediyesi ilgili birimlerinde görev vermek amacıyla Zabıta Memuru alımı yapacağını ilan etti. 70 KPSS puan şartıyla yayımlanan ilana, üniversitelerin belirlenen lisans programlarından mezun adaylar başvuru yapabilecekler. İlana göre bu kadro için 30 personel istihdamı sağlanacak. 

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı bünyesinde görevlendirmek üzere 6 memur alımı yapılacak. En az 55 KPSS puanıyla başvuru yapılabilecek olan memur alım ilanlarına lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Alımlar Memur, Hizmetli ve Zabıta Memuru kadrolarına olacak. 

Şırnak Belediyesi yayımladığı ilanında 65 KPSS puanıyla Zabıta Memuru alımı yapacağını duyurdu. 10 Zabıta Memuru alımının yapılacağı ilana önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan başvuru koşulları şu şekilde,

İlan edilen memur kadrolarına atanmak için başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir. Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.

İlana özel başvuru koşulları arasında, ”KPSS’den en az 55 almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak. erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.” şartları yer aldı. 

DEVAM EDEN DİĞER ZABITA MEMURU ALIM İLANLARI

Eynesil Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih Belediyesi, Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Şırnak Belediyesi de yayımladıkları alım ilanları ile Zabıta Memuru alımı yapacaklarını duyurdular. Söz konusu alım ilanlarına dair detaylara haberimizin altında yer alan bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Eynesil Belediyesi Zabıta Memuru alım ilanı için TIKLAYINIZ

Fatih Belediyesi Zabıta Memuru alım ilanı için TIKLAYINIZ

Altınova Belediyesi Zabıta Memuru alım ilanı için TIKLAYINIZ

Şırnak Belediyesi Zabıta Memuru alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum