Personel Alımı

55 ve 60 KPSS Puanıyla Memur, Zabıta ve Büro Görevlisi Alımı Yapılıyor

Kamu kurumları çeşitli platformlar aracılığıyla yayımladıkları alım ilanları ile kadrolarında personel açığı bulunan birimlerine memur alımı yapıyorlar. 

KPSS puan sıralaması esasına göre yapılan alımlarda farklı kadrolara çeşitli eğitim seviyelerinden mezun adaylar arasından alımlar yapılacağı ilan edildi. İşte o alım ilanlarından bazıları;

ALIM YAPILACAK KADROLAR

İzmir Ödemiş SYDV ile Kocaeli Başiskele SYDV yayımladıkları ilanlar ile Büro Memuru alımı yapacaklarını duyurdular. 

Kocaeli Başiskele SYDV yayımladığı memur alım ilanı için adayların 4 yıllık Yüksek öğrenim Kurumlarının Sağlık Bilimleri Fakültelerine veya İktisadi ve İdari Bilimlerine Bağlı Sosyal Hizmetler bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölümleri, Siyasal Bilgiler Fakültesi bölümleri ve Fen ve Edebiyat Fakültelerine bağlı Psikoloji ve Sosyoloji bölümlerinin herhangi birinden mezun olarak lisans diplomasına sahip olmak.” şartını sağlamalarını istiyor. Bu ilan için ayrıca ehliyet ve ikamet şartı da bulunuyor. 

İzmir Ödemiş SYDV de alım ilanına başvuruda bulunacak adayların; 8 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının her bir unvanın iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartlarına haiz olması gerektiğini bildirdi. 

Bu ilanların çeşitli belediyeler DPB’den yayımladıkları ilanlar ile en az 55 en fazla 70 KPSS puan şartıyla memur, hizmetli ve zabıta kadrolarında memur alımları gerçekleştiriliyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu devlet memuru alım ilanlarına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan genel ve özel şartlara haiz olmaları gerekiyor. 

Personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar Türk Vatandaşı olmalı, kurumlar tarafından belirlenen yaş şatlarını taşımalı, yine kurumlar tarafından belirlenen eğitim öğrenim şartlarını taşımalı, ilanlara başvuruda bulunacak kişinin kamu haklarından mahrum olmaması gerekmektedir. erkek adaylar için askerlikle ilgisinin bulunmaması , askerlik çağına gelmemiş olması, askerlik çağına gelmiş ise muzavvaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olması şartı aranıyor, kişinin akıl hastalığının bulunmaması gerekiyor. Özel koşullar arasında ise asgari KPSS puan şartını sağlamak, alım yapılacak pozisyona göre belirlenen eğitim şartını sağlamak ve kurumların talep ettiği tüm özel koşullara haiz olmak. 

İLAN METİNLERİ

İlanlara başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını ilan metinlerinde yer alan şekillerde yapacaklar ilan metinlerine ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz. 

Şırnak Belediye Başkanlığı memur alımı için TIKLAYINIZ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı memur alımı için TIKLAYINIZ

Ardeşen Belediye Başkanlığız memur alımı için TIKLAYINIZ

Çekmeköy Belediye Başkanlığı memur alımı için TIKLAYINIZ

SYDV İlanlarına başvuru için TIKLAYINIZ