Personel Alımı

60, 65 ve 70 KPSS Puanıyla Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımları Yapılıyor

Türkiye’nin farklı şehirlerinde yer alan belediye başkanlıkları farklı pozisyonlarda kamu personeli alımı için ilan yayımlıyorlar. Yayımlanan bu alımların arasında İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru alımı için de yayımlanmış ilanlar bulunuyor. 

Kamupersoneli.net ailesi olarak sizlere söz konusu bu alım ilanlarını anlık olarak aktarıyoruz. Bu haberimizde de siz okuyucularımıza daha önceden yayımlanmış ve başvuru süreci devam eden ilanları derledik. İşte bilinmesi gerekenler,

İLANLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımı için ilan yayımlanan ilanlara dair detayları sizlere aktarıyoruz. Alım yapacağını ilan eden kurumlar, hangi kadrolardan ne kadar personel alımı olacak ve diğer detaylar şu şekilde

60 KPSS Puanıyla Hizmetli, Tahsildar ve Zabıta Alım İlanı

Sivas ili Güneykaya Belediyesi geçtiğimiz günlerde bir personel alım ilanı yayımlamış ve 3 farklı pozisyon için alım yapacağını açıklamıştı. Kurum tarafından yayımlanan ilanda alımların Hizmetli, Tahsildar ve Zabıta pozisyonlarına olacağı duyurulmuştu. İlan metninde yer alan kadro detaylarını sizlere aktarıyoruz. 

Güneykaya Belediyesi ise ve dengi okullardan mezun adaylar arasından Hizmetli, Meslek Yüksekokullarının Maliye (Ön Lisans) programından mezun adaylar arasından Tahsildar Memuru ve herhangi bir lisans programından mezun adaylar arasından da Zabıta Memuru alımı yapacağını duyurdu. Kurum ayrıca Beden eğitimi ve spor yüksek okulu mezunu olan adaylar arasından da özel olarak Zabıta alımı  gerçekleştirecek. 

65 KPSS Puan Şartıyla Kadın ve Erkek Zabıta Memuru Alımı

İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımlayarak 65 KPSS puan şartıyla Zabıta Memuru alımı yapacağını açıklamıştı. 

İlana göre alımlar herhangi lisans bölümünden mezun olan adaylar arasından 7 Zabıta, herhangi bir önlisans programından mezun adaylar arasından 11 Zabıta alımı yapılacak. Ayrıca kurum çeşitli lisans ve önlisans mezunu adaylar arasından da 7 Zabıt Memuru alımı gerçekleştirecek. 

70 KPSS Puan Şartıyla İtfaiye ve Zabıta Alım İlanı

Bingöl’e bağlı Genç Belediye Başkanlığı yayımladığı bir ilan ile KPSS puan sıralaması esasına göre Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımı yapacağını ilan etmişti. 

Lise ve önlisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri alımlara dair kadro detayları ise şu şekilde, İtfaiye Eri alımı için lise mezunu 3, önlisans mezunu 2 personel alınacak. Zabıta Memuru alımı için ise lise mezunu 3, önlisans mezunu 2 personel alımı gerçekleştirilecek. 

GENEL BAŞVURU KOŞULLARI 

Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alım ilanları farklı belediyeler tarafından yayımlandığı için başvuru koşulları farklılık gösteriyor. Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza genel olarak başvuru koşullarını aktarıyoruz. İlanlara dair vermiş olduğumuz bağlantılar aracılığıyla ise tüm detaylara ulaşabilirsiniz. 

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Talep edilen öğrenim şartını karşılamak, İlan metninde yer alan KPSS puan şartını sağlamak ve güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak. 

Bir Yorum

  1. 60 puanla alıyoruz yazmayın sadece basvuru alıyorsunuz mülakata yetmiyor puan 60 puanlı adam alicaksaniz başvuran herkesi mülakata çağrıdansınız geçin bu 60 puanla adam alıyız ayaklarını

  2. Ortalik işsiz kayniyor adamlar sadece 11 tane tek alim yapiyorlar