Personel Alımı

60 KPSS Puanıyla Arşiv Destek Personeli, Büro İşçisi ve Şoför Alım İlanı Yayımlandı

Yunak Belediye Başkanlığı yayımladığı bir ilan ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Ve Yunak Belediyesi Başkanlığı çerçevesinde farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. 

Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan metninde yer alan açık pozisyonlar başvuru şartları ve diğer detayları siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

YAYIMLANAN İLANA DAİR KADROLAR

Yunak Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan metninde 9 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı ve bu pozisyon için ise toplam 18 kamu personeli istihdamı sağlanacağı ilan edildi. İlan metninde yer alan kadro detaylarına göre kurum, Büro İşçisi, Arşiv Destek Elemanı, Şoför, İş Makinesi Operatörü, Kamyonet Şoförü, Bakım Onarım Elektrikçisi, Greyder Operatörü, Vakumlu Yol Süpürme Araç Operatörü alımı yapacak. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar ilanda yer alan kadrolar için belirlenen özel şartlar ile beraber kamu kurumlarına memur alımlarında aranan genel başvuru koşullarını sağlaması gerekiyor. Bu koşullar şu şekilde,

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartlarını taşımak. Adaylardan bu şartların dışında ayrıca başvuru sonuçlarının olumlu olması halinde yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olması isteniyor.