Personel Alımı

60 KPSS Puanıyla Başvuru Yapabileceğiniz Memur Alım İlanları (30 Ekim 2018)

Kamu kurumları yayımladıkları alım ilanları kamu personeli alımı yapmaya devam ediyorlar. Kamupersoneli.net olarak kamu personeli alım ilanlarını anlık olarak aktarıyoruz. 

Bu haberimizde de siz okuyucularımıza 60 KPSS puanıyla yayımlanan ve başvuru süreci devam alım ilanlarını derledik. İşte söz konusu alım ilanları

60 KPSS PUANIYLA BAŞVURU YAPABİLECEĞİNİZ ALIM İLANLARI

DPB ve İŞKUR üzerinden yayımlanan kamu personeli alım ilanları arasında 60 KPSS ile personel alımı yapacağını ilan eden çok sayıda kamu kurumu bulunuyor. 

İşte alım yapacağını duyuran kamu kurumları; Kocaeli SYDV, Tarım Orman Bakanlığı İl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığı Hizmet Birliği, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü(Kamu), MSB Personel Daire Başkanlığı, Türkiye Sanayi Sevk Ve İdare Enstitüsü, TCDD Genel Müdürlüğü, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, Düzce Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi.

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet Memurluğu için yayımlanan alım ilanlarına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşullarını sizlere aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, alım yapılacağı pozisyon için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak. Varsa KPSS puan şartını sağlamak.