Personel Alımı

60 KPSS Puanıyla Hizmetli, Tahsildar ve Zabıta Alım İlanı Yayımlandı

Kamupersoneli.net ailesi olarak kamu personeli alım ilanlarını siz ziyaretçilerimize anlık olarak aktarıyoruz. Bu kapsamda siz okuyucularımıza 9 Temmuz tarihi itibariyle yayımlanan ve 3 farklı pozisyonda yapılacak personel alımlarını derledik. 

Söz konusu bu alımlarda yer alan kadro bilgileri, ilanlara başvuru yapacak adayların sağlamaları istenilen koşullar ve başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

3 POZİSYONDA ALIM YAPILACAK

Sivas ili Güneykaya Belediyesi tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanında, belediyenin Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği kapsamında kamu personeli alımı yapacağı açıklandı. İlan göre Güneykaya Belediyesine 3 pozisyon için alım yapılacak. 

Kurum lise ve dengi okullardan mezun adaylar arasından Hizmetli alımı yapacağını duyurdu. İlanda ayrıca Meslek Yüksekokullarının Maliye (Ön Lisans) programından mezun adaylar arasından Tahsildar Memuru alımı yapılacağı bildirilirken Herhangi bir lisans programından mezun adaylar arasından da Zabıta Memuru alımı yapacağını duyurdu. Ayrıca belediye, Beden eğitimi ve spor yüksek okulu mezunu olan adaylar arasından da özel olarak Zabıta alımı yapacağını duyurdu. 

KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

Yayımlanan ilana başvuruda bulunacak adayların Sivas ili Güneykaya Belediyesi tarafından talep edilen başvuru koşulları sağlamaları gerektiği aksi takdirde başvurularının kabul edilmeyeceği ilan edildi. 

Bu başvuru koşulları arasında Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

İlana başvuru yapacak adayların ayrıca sözlü sınav sonunda yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olması talep ediliyor. 

İlan için belirlenen özel koşullar arasında, 2016 Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) en az 60 almış olmak,  Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak şartları bulunuyor. 

Zabıta alımları için belirlenen özel koşullar arasında 30 yaş şartı bulunurken Tahsildar ve zabıta memuru kadroları için M.E.B.’den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelendirmek, koşulu yer alıyor. 

ADAYLAR BAŞVURULARINI ŞAHSEN VEYA POSTA YOLUYLA YAPACAKLAR

Kadro detayları ve başvuru sürecine dair detayları paylaştığımız kamu personeli alım ilanına başvurular 16 Temmuz tarihi itibariyle başlayacak olup adaylar başvurularını 10 gün içinde 26 Temmuz tarihine kadar yapacaklardır. Başvurular mesai saatleri içinde şahsen veya posta yoluyla olacak. Kurum bu konuda yaptığı açıklamasında Zabıta memuru başvuruları şahsen olacağını Tahsildar ve Hizmetli Kadrolarına başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacağını bildirdi. 

Başvurular Sırasında istenilen ve adayların tamamlaması gereken evraklar arasında İş Talep Formu, Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet belgesinin fotokopisi, Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesinin çıktısı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, 2 Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak) bulunuyor. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ya başlıyacam yaş sınırına yeter ya yeter bu nedir ya intihar mı ettirmek istiyorlar bizi

  2. Hocam 30 yaş şartı derken en az mı en çok mu ? Özür dileyerek sormak isterim.

  3. tahsildar alırken maliye bölüm şartı aranırken neden zabıta kadrosunda yerel yönetimler şartı aranmıyor. bu bir oyun mu

  4. Evett ya yaş sınırı kalksın artık kpss bavururken sınır yoktu.Milyonlarca işsiz bir umut başvurdu yazık.Ònlisans mezunuyum boşuna okudum ama boşver

  5. Biz başvuru yaptık eşimle haziranın 28 ine kadardı başvurular ayın 25 inde memur alımı iptal olmuştur diye duyuru yayınladılar anlamıştık zaten kpss 63 istediklerinde duymuştuk bide alınacak adamlar belli bu ilan bi formalite diye o yüzden işe alımlar adaletli şekilde ilerlemiyor

  6. 30 yaş sınırını getirenlerin Allah belasını versin inşAllah bu nedir ya

  7. Başvuruyu şahsen yapmanız lazım bosyerede yapmayın alınacak kişiler bellidir baksaniza özel şartlara

  8. Gençlere öncelik tanıyalım tabi. ..30 yaş üzeri aç gezsin. . Onlar memurluğa yakışmıyor öyle yaa !. .Bu nasıl bir zihniyet. Tam verimli çağlarında 30 yaş 35 yaş siniri doGru değil. Sayın büyüklerimiz. . Bu yaş sinİrini tekrar gözden geçiriniz. Saygilar

  9. 30 yaş sınırı na bir el atın 30 yaşındayım sınavdan sonra 30u gececem