Personel Alımı

63 KPSS Puanıyla Tahsildar, VHKİ, Hizmetli ve Zabıta Alım İlanı Yayımlandı (Lİse, Önlisans ve Lisans Mezunu)

Sivas Güneykara Belediyesi yayımladığı bir ilan ile kadrosunda personel açığı bulunan birimlerine memur alımı yapacağını aktardı. 

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacağı ilan edilen memur alım ilanlarına dair tüm detayları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

KADRO DETAYLARI

Sivas Günyekara Belediyesi tarafından yayımlanan memur alım ilanında kurumun 4 farklı kadroda personel alımı yapacağı açıklandı. Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralamasına göre yapılacağı ilan edilen memur alımlarında, yer alan kadrolar ve eğitim şartları şu şekilde,

Tahsildar Memuru alım ilanına Herhangi bir ön lisans programından mezun olan adaylar başvuru yapabilecek. 

VHKİ pozisyonunda yapılacak personel alımlarına ise herhangi bir lisans programından mezun olmuş adaylar başvuru yapabilecek. 

Hizmetli pozisyonuna ise lise ve dengi okullardan mezun adaylar başvuru yapabilecek. 

Zabıta Memuru alım ilanına ise herhangi bir önlisans mezunu aday başvuru yapabilecek. 

Yukarıda yer alan kadrolara yapılacak memur sayısı, Tahsildar Memuru, VHKİ, Hizmetli kadroları için bir Zabıta Memuru kadrosu için iki personel alımı yapılacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan genel ve özel başvuru koşullarına haiz olması gerekiyor. 

Genel Başvuru Koşulları 

Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.

Özel Başvuru Koşulları

İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karsısındaki puan türlerinden, en az 63 KPSS puanına sahip olmak. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak. Zabıta Memuru Kadrosu için; erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURU SÜRECİ

İlana başvuru yapacak adaylar başvurularını aşağıda yer alan başvuru evrakları ile beraber 14 Haziran ile 28 Haziran tarihleri arasında Sivas İli Güneykaya Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğüne şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. (Zabıta memuru başvuruları şahsen yapılacaktır.)

Başvuru Evrakları

İş Talep Formu Sivas Güneykara Belediyesi’nden temin edilecektir. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet belgesinin fotokopisi, Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesinin çıktısı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, 2 Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak), 

Kamupersoneli.net – ANKARA

 

Bir Yorum

  1. İş talep formunu nerde alabilirim il dışındayım ben nasıl ulaşabilirim

  2. Ne bu adaletsizlik tutturmusunuz bir yaş sarti 30 dan sonrayi emekli yapin ozaman