Personel Alımı

63 KPSS Puanıyla Tahsildar, VHKi, Hizmetli ve Zabıta Alım İlanına Başvurular İçin Son Gün

Sivas’a bağlı Güneykaya Belediyesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere ilgili birimlerinde görevlendirmek adına memur alımı yapacağını ilan etmişti. Kurum tarafından yayımlanan ilanda farklı pozisyonlarda memur alımı yapılacağı bildirilmiş ve alımların ise KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacağı açıklanmıştı. 

Yayımlanan ilana başvuru süreci sona ererken ilanda yer alan kadrolar, başvuru koşulları ve diğer ayrıntıları siz okuyucularımıza aşağıda tekrar paylaşıyoruz. 

KADRO DETAYLARI

Sivas’a bağlı Güneykaya Belediyesi tarafından yayımlanan memur alım ilanında farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri pozisyonlar yer aldı. Toplam dört farklı pozisyon için alım yapacağını ilan eden kurum KPSS taban puanını da 63 olarak açıkladı. Sivas Güneykaya Belediyesi  tarafından yayımlanan ilanda yer alan kadro detayları ve eğitim koşulları şu şekilde,

İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Sivas Güneykaya Belediyesi personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlara başvuru yapacak adaylar için başvuru koşulları yayımladı. İlan metninde yer alan bu başvuru koşullarına sahip adayların başvurularının kabul edileceği bildirilen açıklamada başvuru koşullarına sahip olmayan adayların yapacakları başvuruların geçersiz olacağı uyarısında bulunuldu. 

İlan metninde yer alan başvuru koşullarına dair ayrıntılar şöyle,

Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak ve KPSS’den en az 63 almış olmak şartları yer alıyor.

Kurum tarafından yayımlanan ilanda yer alan Zabıta Memuru Kadrosuna başvuruda bulunacak adaylar için bazı özel koşullar bulunuyor. Buna göre adayların erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olması talep ediliyor.

İLANA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi söz konusu alın ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 28 Haziran mesai bitimine kadar yapmaları gerekiyor. İlana başvurular Sivas İli Güneykaya Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğüne istenilen evraklar ile birlikte şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. (Zabıta memuru başvuruları şahsen yapılacaktır.)

İlana başvurular için talep edilen evraklar; İş Talep Formu Sivas Güneykaya Belediyesi’nden temin edilecektir. (Adaylar kurum tarafından talep edilen başvuru formuna belediyenin internet sitesi üzerinden veya belediyeyi arayarak ulaşabilirler. ) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet belgesinin fotokopisi, Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesinin çıktısı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, 2 Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),

Kamupersoneli.net – ANKARA