Personel Alımı

70 KPSS Puanıyla Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu Büro Memuru, Hizmetli ve Şoför Alımı Yapılıyor

Adli Tıp Kurumu yayımladığı bir ilan çok sayıda pozisyonda memur alımı yapacağını duyurmuş ve söz konusu alım ilanına dair detayları DPB’nin resmi internet sayfası üzerinden yayımladığı bir ilan ile adaylara ilan etmişti. 

Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği pozisyonların yer aldığı memur alım ilanına dair bilinmesi gerekenleri siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

ADLİ TIP KURUMU BÜRO MEMURU, HİZMETLİ VE ŞOFÖR ALIMI YAPIYOR

Adli Tıp Kurumu Taşra Teşkilatında bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere memur alımı yapacağını ilan etmişti Yayımlanan ilanda alım yapılacak pozisyonlar arasında Büro Memuru, Hizmetli, Teknik Hizmet Personeli ve Şoför alımı içinde ilanlar yer aldı. 

İlana göre kurum tarafından yayımlanan kadro detayları şu şekilde, Büro Memuru pozisyonu için 41, Şoför pozisyonu için 7, Teknnik Hizmet Personeli 24 ve Hizmetli pozisyonu için ise 27 personel alımı yapacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Adli Tıp Kurumu tarafından yayımlanan memur alım ilanına başvuru yapacak adayların Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan şartlara haiz olmaları gerekiyor. Adayların ayrıca alım yapılacka pozisyonlar için belirlenen özel koşulları da sağlamaları isteniyor.

Genel Şartlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 01 Ocak 1981 ve sonrası doğmuş olmak, Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak, 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Son müracaat tarihi itibarıyla istihdam edilecek sözleşmeli personel pozisyonu için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

Özel Şartlar

Büro Memuru pozisyonuna başvuru yapacak adayların, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından ya da Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olması isteniyor. 

Şoför ve Hizmetli pozisyonuna başvuru yapacak adayların, Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. 

Teknik Hizmet pozisyonuna başvuru yapacak adayların, Kimya lisans programından mezun olmak. 

KPSS Şartı

İlana 2016 yılı KPSS’ye giren ve her pozisyon için aranan puan türünden en az 70 puan alan adaylar başvurabilecektir.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvurular Adli Tıp Kurumu’nun www.atk.gov.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Başvurular 4 Haziran 2018 günü saat 10:00’da başlayıp 22 Haziran 2018 günü saat 17:00 itibarıyla sona erecektir

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA