Personel Alımı

8 Belediye Başkanlığı 468 Belediye Memuru ve İşçisi Alım İlanı Yayımladı

İŞKUR üzerinden 8 farklı şehirde yer alan belediyeler yayımladıkları ilanlar ile belediye memuru alımı yapacaklarını duyurdular. 

Bu alım ilanlarında yer alan açık pozisyonlar, memur alım ilanlarına başvuru koşulları, işçi alım ilanlarında adaylardan istenilenler ve ilanlar başvuruların nasıl yapılacağı ile ilgili detayları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

468 BELEDİYE PERSONELİ ALIMI YAPILACAK

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan belediye memuru ve işçisi alım ilanlarına göre, alım yapılacak şehirlerin listesi şu şekilde,

İlan metinlerine göre Ankara, İstanbul, İzmir, Diyarbakır, Gümüşhane, Batman, Bartın ve Antalya’da bulunan belediye başkanlıklarına ve birimlerine memur ile işçi alımları yapılacak. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan memur ve işçi alım ilanlarına başvuru yapacak adaylardan talep edilen eğitim seviyeleri şu şekilde, İlanlara göre memur alım ilanlarına en az lise mezunu olmak kaydıyla çeşitli eğitim seviyelerinden mezun adaylar başvuru yapabilecekken işçi pozisyonlarına mesleki yeterlilikleri sağlayan en az ilkokul mezunu ya da okur yazar adaylar başvuru yapabilirler. 

Alım ilanlarında yer alan kadrolar arasında Vakıf Müdürü, İdari Büro Memuru, Futbol Antrenörü, Büro Memuru, Büro İşçisi, Tekniker, Sağlık Personeli, Saha Personeli, çok sayıda kadro işçi pozisyonları, geçici işçiler, Sosyal Yardım Hizmet personeli gibi kadrolar bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediye başkanlıkları ve belediye birimleri tarafından yayımlanan memur ve işçi alım ilanları için adaylardan talep edilen başvuru koşulları genel başlıklarını sizlere aşağıda aktarıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, alım yapılacağı pozisyon için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak. Varsa KPSS puan şartını sağlamak.